Davetlilerinizi etkileyin

Güncelleme Tarihi:

Davetlilerinizi etkileyin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 09:52

Sevilen kişileri düğüne çağırmanın en önemli şeyi olan davetiyeler ile gelecek kişileri kendinize hayran bırakmak istiyorsanız yapmanız gereken bazı şeyler bulunuyor.

Haberin Devamı

 

 

KLASİK ANLAYIŞTAN VAZGEÇİN

Davetiye denildiği zaman insanların akıllarına gelen şeylerin yerine onları şaşırtacak video gibi farklı davetiye modelleri arasından seçim yapın.

EÄžLENCELÄ° BÄ°R YOLCULUÄžA Ä°LK ADIM

Düğüne gelecek çiftler için otobüs tutulduğu zaman bu otobüsü mümkün olduğu kadar eğlenceli bir şekilde dekore edilmeli.

KÜÇÜK BİR GEÇİT

Nikah kıyıldıktan sonra düğün mekanına geçilirken küçük bir çalgıcı topluluğunun çalacağı müzikler ile çift ve sevdikleri eğlenceli zamanlar geçirebilirler.

BEKARLAR MASASI

Özellikle yurtdışında düğünlerin içinde yer alan bekarlar masası şimdilerde ülkemizdeki düğünlerde de kendine yer buluyor. Burada temel amaç düğündeki bekar arkadaşları bir masada toplamak. Onlar orada kaynaşacak ve düğün boyunca vakitlerini somurtarak geçirmeyecekler.

Haberin Devamı

Davetlilerinizi etkileyin

MUHTEŞEM BİR AÇIK BÜFE

Düğünün en önemli detaylarının başında yiyecek servisi geliyor. Öyle bir düğün menüsü hazırlanmalı ki düğüne gelecek olan çiftler diyetlerini bozacak, geçmiştekilerin aksine düğün yemeklerini doya doya yiyecekler. Klasik menülerin dışında ufak hamburgerler, dip soslar, kızarmış patatesler, soğan halkaları, mini pizza dilimleri de seçilebilir.

Â

Davetlilerinizi etkileyin

ANI DEFTERİNİ DEĞİŞTİRİN

Düğüne gelen kişiler iş yazı yazmaya gelince hiç olmadığı kadar zorlanabiliyor. Böylesi durumların önüne geçmek adına boşluk doldurmalı tarzda bir anı defteri hazırlanmalı. Düğündeki kişiler de kendi fikirlerini birkaç kelime ile ifade edebiliyorlar.

ALKOLÜ BİRAZ FAZLA KAÇIRANLARA

Alkollü düğünlerde en büyük sorunlardan bir tanesi gereğinden fazla tüketilmesi. Düğün henüz bitmediğinde alkolün ortaya çıkarmış olduğu etkiyi azaltmak adına mekanın bir köşesinde demli kahve, çay, çorba ya da soda – limon ikilisi bulundurulabilir. Böylece düğünde çift ve yakınları alkol sonrasında düğünü yarıda bırakmayacaktır.

Haberin Devamı

UZAKTAN GELENLER İÇİN

Düğünün bulunduğu yerde olmayan kişiler için çiftler düğünün ertesi gününde özel bir etkinlik düzenleyebilir. Kahvaltı ya da brunch etkinliği için şehrin güzel yerlerinden bir tanesinde çiftler sevdikleri ile keyifli vakit geçirebilir. Ancak eğer ki balayınız için o akşam şehirden ayrılacaksanız o zaman bu görevi yakın bir kişiye vermek gerekecek.

dugunmevsimi.com tarafından hazırlanmıştır. 

 

 

BAKMADAN GEÇME!