Daha ince ve uzun görünmeniz için 11 altın kural

Güncelleme Tarihi:

Daha ince ve uzun görünmeniz için 11 altın kural
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2016 21:01

Hemen aynanın karşısına geçin ve size vereceğimiz tüyolarla nasıl daha zayıf ve uzun boylu bir vücuda sahip olabileceğinizi keşfedin!

Haberin Devamı

İşin  püf noktası aslına bakarsanız kendi  vücudunuzun tipini tanımaktan geçiyor.  Amacınız ince olan taraflarınıza dikkat çekmek olmalı. Nasıl mı? Hemen  maddelerimizi okuyun, değişime başlayın.

1- Eğer boyun, el ve ayak bilekleriniz ince ise açıkta bırakın. Kısa kollu ceket, bluz ve ayak bileğini açıkta bırakan pantolonlar edinme vakti! Ceketlerinizin kolunu ve pantolonlarınızın paçalarını kıvırık kullanın.

İkinci el pantolonlar için tıklayın.

Daha ince ve uzun görünmeniz için 11 altın kural

2- Kulak memeleriniz ve enseniz de görünür olsun; saçınızı yukarıdan at kuyruğu yaptığınızda, yüzünüz ve üst bedeniniz daha ince gözükecek.

3- Kıyafetlerinizde kumaş seçimi ve desenler önemlidir. Kaşmir, ipek gibi ince ve yumuşak dokuları tercih edin. Desenlerde ise kareli ve enine çizgililerden uzak durun. İnce ve uzun görünmek için boyuna çizgili desenler ve aynı renklerde giyinmek en işe yarar yöntemlerden biridir.

Haberin Devamı

İkinci el kaşmir ürünler için tıklayın. 

4- Yaka biçimi olarak V yaka ve kruvaze gibi boyun bölgenizi açıkta bırakacak elbise ve bluzlar tercih edin.  Şık ve feminen görünmenizi sağlayacak  anvelop elbiseleri gardırobunuza mutlaka ekleyin.

İkinci el markalı V yaka kıyafetler için tıklayın.

Daha ince ve uzun görünmeniz için 11 altın kural

5- Koyu renk kıyafetler tercih edin. Aynı renkte parçalar ile kombin yapın. Etek ve pantolon ile ikili seçimler yerine tek parça olarak elbise giymek önceliğiniz olsun.

İkinci el siyah elbiseler için tıklayın.  

6- Bacak boyunuzu uzun göstermek için pantolon ve ayakkabınız aynı renkte olsun.

7- Pantolon paçalarını uzun tutun; uzun ve bol paçalı pantolonlarınızı yüksek topuklu ayakkabılar ile tamamlayın.

8- Ayak bileğinize dolanan, kare topuklu, küt ve yuvarlak burunlu  ayakkabılardan uzak durun. Tüm bunlar sizi daha bodur ve bacaklarınızın daha kısa görünmesine neden olur. Sivri burunlu ayakkabıları tercih edin.

Haberin Devamı

İkinci el stilettolar için tıklayın.

9- Mutlaka ten rengi (nude) bir ayakkabınız olsun. Tüm kıyafetleriniz ile uyum sağlayıp, uzun görünmenizi sağlayacağı için vazgeçilmez joker parçanız olacak. 

10- Küçük boy çantalar kullanın; sade kombinlerinizi zıt renklerle tamamlamanızı öneririz. Büyük boy çantalardan uzak durun!

İkinci el askılı çantalar için tıklayın.

Daha ince ve uzun görünmeniz için 11 altın kural

11- Ve aksesuarlar... Uzun kolye ve fularları kombinlerinize ekleyin. Kemer kullandığınızda üst bedeniniz uzun ise, pantolonunuz ile aynı renkte olsun, alt bedeniniz uzun ise bluzunuz ile aynı renkte olsun.

İkinci el fularlar için tıklayın.

Haberin Devamı

İkinci el uzun kolyeler için tıklayın.

Bu öneriler ile birlikte, her zaman rahat olduğunuz, doğru bedeninizde olan kıyafetleri tercih ederek daha zayıf, uzun görünmek için hemen gardırobunuzu ve seçimlerinizi gözden geçirinJ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!