Clutch çantalar ile 'en vogue' bir stile sahip olun

Güncelleme Tarihi:

Clutch çantalar ile en vogue bir stile sahip olun
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 18:11

Clutch çantalar; özel davetler ve organizasyonlarda şıklığınızı tescilleyecek. Clutch çanta modası her yanı sarmışken neden sizde de bir tane olmasın?

Haberin Devamı

Clutch çantalar son yılların en gözde parçalarından biridir. Sözlük anlamı olarak kavrama demek olan clutchlar, askısız ve sapsız el çantası anlamına gelir. Elde taşınan herhangi bir askısı ve kulp kısmı bulunmayan bu modeller genellikle portföy çantalarla karıştırılır. Oysa ki clutch çanta modelleri ana kategoridir. Clutchların alt kategorileri ise portföy çantalar, zarf yani envelope çantalar ve kutu çantalardır. Önceki yıllarda yalnızca gece kıyafetleri ile kullanılan bu modeller şimdilerde sokak stiline de taşmıştır. Clutch çanta modası her yanı sarmışken neden sizde de bir tane olmasın?

Clutch çantalar ile en vogue bir stile sahip olun

İkinci el çanta modelleri için hemen tıklayın.

CLUTCH ÇANTA KOMBİNLERİ NASIL YAPILIR?

 

Haberin Devamı

Büyük ve valiz gibi çantalardan hoşlanmayan kadınların özellikle çok sevdiği clutch çantalar hem zarif hem de avant garde görüntüleriyle baştan çıkarıyor. Ergonomik ve minimal tasarımlardan vazgeçmeyen kadınlar birkaç parça eşyaları içine sığdırabilecekleri bu çantaları kullanmalıdır. Özellikle bahar ve yaz aylarında farklı renkler, desenler ve detayları ile göz alan bu çantaları tercih edebilirsiniz. Clutchlar, kış aylarında da kullanılabilir. Fakat yağmurlu ve karlı havalarda taşıması zor olabilir. Kafeye, arkadaşlarla buluşmaya, kahve içmeye, sahilde gezinmeye, karaokeye, sinemaya, tiyatroya, sergiye ve alışverişe giderken bu çanta modellerini günlük olarak kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra özel davetler, gala, parti, konser, düğün ve nişan gibi özel organizasyonlarda bu çantalar kıyafetinizle hoş bir uyum sergiler.

Clutch çantalar ile en vogue bir stile sahip olun

Gündüz katılacağınız bir davette daha çok envelope yani zarf formlu çantaları kullanmanızı tavsiye ediyorum. Canlı renklere sahip ve daha sade tasarımlı clutchlar ile stilinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Böylece elbisenize ince bir dokunuş ekleyerek kombininizi hareketlendirmiş olursunuz. Bir clutch görünümünüze cool bir hava katacaktır.

Haberin Devamı

Gece kıyafetlerinizi bir clutch ile tamamlamak isterseniz kutu formlu ya da portföy formlu modelleri önerebilirim. Klasik bir stile sahipseniz siyah, lame ya da dore tonlarını seçebilirsiniz. Bunun yanı sıra biraz pırıltılı modellere de yönelebilirsiniz. Fakat pırıltılı modelleri her zaman bir parça dengeli kullanmak zorundasınız. Eğer ışıltılı bir elbiseniz varsa mat renklerde bir çanta çok daha hoş duracaktır. Fakat elbiseniz düz renklere sahipse ve az detaylı ise o zaman çanta ve ayakkabınızı rahatlıkla abartabilirsiniz. Katıldığınız davette monokrom bir görüntü sergiliyorsanız neon renk bir clutch ile kombini ortaya çıkabilir ve farklılığınızla imzanızı atabilirsiniz. Elegan ve asil bir görünüm elde etmek için egzotik deri malzemeden yapılmış bir ayakkabı ve clutch çanta şıklığınızı tamamlayacaktır.

Haberin Devamı

Clutch çantalar ile en vogue bir stile sahip olun

Clutch çanta modellerini incelemek için tıklayınız.

BAKMADAN GEÇME!