Çizgili kıyafetleri doğru kombinlemenin ipuçları

Güncelleme Tarihi:

Çizgili kıyafetleri doğru kombinlemenin ipuçları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2016 11:56

Zamansız parçalar arasında yer alan çizgili kıyafetler doğru kombinlendiğinde sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterir. İşte çizgili kıyafetleri kombinleme önerileri...

Haberin Devamı

Giyeni oldukça havalı gösteren çizgili kıyafetler modası asla geçmeyen desenler arasındadır. Çizgili kıyafetleri doğru kombinlediğinizde hem daha çarpıcı hem de şık görünürsünüz. Zebra veya gemici çizgisi gibi pek çok farklı formda olan çizgili parçalarda yatay veya dikey çizgi şekilleri de vücut formu üzerinde doğrudan etkilidir.

Yatay çizgiler tek başına giyildiğinde giyeni daha kilolu gösterebiliyor. Özellikle çizgilerin formu kalınsa giyeni olduğundan daha hacimli gösterdiği gerçek. Eğer yatay çizgileri ceket gibi parçalarda ve ince çizgi formunda kullanırsanız bu hacimli görünmenizi önler ve güzel bir görünüm yaratmanızı sağlar.

Çizgili kıyafetleri doğru kombinlemenin ipuçları

Haberin Devamı

Boyunuzu uzun göstermek isterseniz boyuna çizgili kıyafetlerle bunu gerçekleştirmeniz mümkün. Özellikle tek parça giysilerde oldukça hoş duran dikey çizgilerle hem daha ince hem de uzun görünebilirsiniz. Çizgili elbise veya ceket giydiğinizde kombininizi oldukça sade tutmalısınız. Çizgiler kendi başına yeteri kadar göz alıcı olduğu için görüntünüze yaptığınız her bir ekleme sizi rüküş bir hale sokabilir.

Zebra deseni kendi başına özel bir desendir. Zebra deseni özellikle ceketlerde oldukça hoş durur. Bu kombini basic siyah t-shirt ve siyah pantolonla oldukça çekici bir hale getirebilir ve boynunuza bağlayacağınız kırmızı bir fularla ise tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz.

Çizgili kıyafetleri doğru kombinlemenin ipuçları

Çizgili kıyafetlerle aksesuarlarınızı oldukça sade tutmalısınız. Bazen sade bir küpe bazen de ince bir kolye ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Canlı renklerde fularlar da çizgili kıyafetlerle mükemmel bir kombin oluşturur.

Çizgili desenler her zaman siyah ve beyazdan oluşmaz. Marin desenler olan kırmızı ve lacivert beyaz çizgiler de son derece şık çizgi formlarındandır. Özellikle yaz aylarında sıkça tercih edilen marin desenlerini kombinlemek için lacivert beyaz formları pembe parçalarla kırmızı beyazları ise lacivert parçalarla kombinleyerek son derece hoş bir görüntü elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Çizgili kıyafetleri doğru kombinlemenin ipuçları

İnce ve şık çizgiler göz yoracağından dolayı önemli görüşmelerinizde giymemeniz daha yerinde olur. Bunun yerine kalın çizgilere sahip olan parçaları tercih edebilirsiniz.

Çizgilerin üzerinizde fazla iddialı durmasını istemiyorsanız çizgili parçaları tek olarak kullanabilirsiniz. Çizgili bluz, çizgili gömlek veya çizgili t-shirtlerle de çizgi modasına uyabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!