Christian Grey tarzının 5 tonu

Güncelleme Tarihi:

Christian Grey tarzının 5 tonu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2015 01:09

‘Grinin 50 Tonu’ filminin gösterimine bir hafta kala hikâyenin başkahramanı Christian Grey’e karşı olan tutku tavan yaptı. Peki onun kadar seksi, gizemli ve kaliteli görünmek için neler almak gerek?

Haberin Devamı

Bağlanma meselesi
Okuyanlar bilirler, Christian kravat konusunda çok hassas. Bu aksesuarı sadece takım elbise giyerken değil, aşk hayatını hareketlendirmek için de kullanıyor. ‘Hem yakaya, hem de bileğe’ yaklaşımı içerisinde. Bu durum gri kravatı fetiş objesi haline getirdi. Özellikle ince çizgili, ipek gri kravatlar şu an erkek modasının en ilgi toplayan parçası.

Kırmızı odanın hâkimi yırtık jean
Christian, fantezilerini gerçekleştirmek için yaptırdığı ‘Kırmızı oda’da tek bir giysiyi tercih ediyor: Yırtık, düşük belli jean pantolon. Tüm havalı markaların yırtık pırtık modelleri vitrine taşımasının altında yatan neden bu.

Christian Grey tarzının 5 tonu


Maça hazırlanın
Asla seksi bulunmayacak beyzbol kebinin seriyle birlikte artık kadınlar nezdinde ‘dayanılmaz’ bulunduğunu biliyor muydunuz? Sebep: Yakışıklı milyonerimizin üstü açık arabasında turlarken dalgalı saçları dağılmasın diye beyzbol kebi takması. Sonuç: Kepler fena halde moda.

Haberin Devamı

Christian Grey tarzının 5 tonu


İsyankâr ve seksi
Grey, gözüne kestirdiği Anastassia’yı muhtelif yerlerde takip ederken, üstünde James Dean’vari bir deri ceket oluyor. Böylelikle başta ‘efendi’ görünüm çizse de durumun hiç de öyle olmadığını anlıyoruz. Kıssadan hisse, seksi ve gizemli imajı için dar kesimli deri mont edinmek şart!

Damla çerçevenin dönüşü

Helikopter ve planörle uçmak gibi zevkleri olan Grey, havacılıkla özdeşleşmiş olan ‘aviator’ tarzı damla çerçeveleri tercih ediyor. Bunun yansıması olarak son iki sezondur bir kenara atılan çerçeveler, bu sezon iddialı
bir geri dönüş yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!