Cemre Baysel'den Aytaç Şaşmaz açıklaması: Bitmiş gitmiş...

Güncelleme Tarihi:

Cemre Bayselden Aytaç Şaşmaz açıklaması: Bitmiş gitmiş...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2023 16:54

'Baht Oyunu' dizisinde başrolleri paylaşan ve zamanla arkadaşlıkları aşka dönüşen Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz cephesinde sürpriz bir gelişme yaşanmıştı. Cemre Baysel ile Şaşmaz'ın ayrılık kararı, herkesi şaşırtmıştı. Cemre Baysel, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte biten aşkları hakkındaki sorulara ilginç bir yanıt verdi.

Haberin Devamı

Oyuncu Aytaç Şaşmaz ile sürpriz ayrılıkları konusunda ilk kez konuşan Baysel, “4 ay geçmiş ne diyeyim. Bitmiş gitmiş. Biz karşılaşamadık, konuşamadık. Konuşacak bir şey yok” dedi.

Cemre Bayselden Aytaç Şaşmaz açıklaması: Bitmiş gitmiş...


AÇLIK ÇEKİYORUM
Fit görüntüsüyle dikkat çeken Baysel, “Spor yapıyorum. Özel hoca eşliğinde çalışıyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Ama yemek yemeyi çok seviyorum. Bu aralar zorlanıyorum. Yemek yemiyorum, açlık çekiyorum” dedi.
Cemre Bayselden Aytaç Şaşmaz açıklaması: Bitmiş gitmiş...

Çay, kahve içmeye de giderim
San Kuaför, Etiler’de 37’nci salonunun kapılarını ünlü isimlerin katılımıyla açtı. San Kuaför’ün ortakları Yusuf Yalmancı, Mustafa Batur, Recep Kolay ve Sertaç Kolay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Şebnem Özinal, İlayda Aydın, Alican Okumuş, İlayda Ildır, Gurur Aydoğan, Ece Özdikici ve Cemre Baysel gibi ünlü isimler katıldı. Cemre Baysel, “Her zaman kuaförüme giderim. Sadece saç için değil kahve, çay içmeye sohbete giderim" dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!