Bu ürünleri makyaj çantanızdan ayırmayın!

Güncelleme Tarihi:

Bu ürünleri makyaj çantanızdan ayırmayın
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 09:19

Sizin makyaj çantanızın olmazsa olmazı ürünler neler?

Haberin Devamı

Makyaj yapmak birçok kadının alışkanlığı. Her an bakımlı görünmek ve makyajı taze tutmak isteyen kadınların çoğu makyaj çantası taşıyor. Makyaj çantasında temel ürünlerin yanında birkaç alternatife sahip olan ürünler kullanmak da akılcı bir çözüm. Peki kadınların makyaj çantasında hangi ürünler bulunmalı?

1. Kapatıcı

Makyaj malzemelerinin demirbaşı sayılan kapatıcı ile istenmeyen görüntüleri anında kapatabilirsiniz. Adeta mucizevi bir dokunuş olarak adlandırılan kapatıcı ile aniden çıkan sivilceler veya morluklarla kolayca baş edebilirsiniz. Kapatıcı olarak birden çok renk seçeneği olan kompakt ürünler tercih etmek kapatıcınızı çok daha verimli bir şekilde kullanmanızı sağlar.

Bu ürünleri makyaj çantanızdan ayırmayın

2. Rimel

Haberin Devamı

Kirpiklerin dostu rimel kadınlara çekici bakışlar kazandırması ile en temel makyaj malzemelerinden biri. Siyah bir rimel ile gözlerinizi anında ön plana çıkarabilirsiniz.

3. BB Krem

Hafif dokusu ile BB kremler renkli nemlendirme özellikleri ile gün içerisinde eşit şekilde renklendirilmiş bir cilde sahip olmanızı sağlar. Kolay kullanımı ile BB krem makyaj çantanızda iş çıkışı aktiviteleri için ideal.

Bu ürünleri makyaj çantanızdan ayırmayın

4. Allık

Yüzü renklendiren ve yüze ışıltı katan allıklar kadınların en sevdiği makyaj ürünlerinden. Allık tercihinde içerisinde iki ton bulunan kompakt allıklar ile her makyaja uyum sağlayan bir görünüme anında kavuşabilirsiniz. Şeftali ve pembe tonlarında seçeceğiniz iki renk allık doğal ve kusursuz görünmenize yardımcı olur.

5. Ruj

Makyajı tamamlayan önemli malzemelerden biri olan ruj dudakları vurgulamak için vazgeçilmezlerden. Makyaj çantanızda yer vereceğiniz temel renkteki ruj çeşitleri ile günlük makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Hemen hemen her cilt rengine uyan pembe ve gül kurusu gibi renklere makyajınızı renklendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu ürünleri makyaj çantanızdan ayırmayın

6. Göz Kalemi

Göz kalemi göz makyajının en önemli tamamlayıcısı. Göz kalemi kullanarak bakışlarınıza derinlik katabilir ve makyajınızı daha alımlı hale getirebilirsiniz. Siyah ve kahverengi gibi iki klasik renkte göz kalemi makyaj çantanız için yeterli olabilir.

7. Göz Farı

Gözleri vurgulayan göz farı ile göz bölgenize ışıltı katabilir ve dikkat çekici bakışlara sahip olabilirsiniz. Günlük makyajda tercih edebileceğiniz toprak tonları ve bej gibi renklerden oluşan bir göz farı paletini makyaj çantanızdan ayırmayın.

BAKMADAN GEÇME!