Bu lavaboları gördünüz mü?

Güncelleme Tarihi:

Bu lavaboları gördünüz mü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2014 16:27

Küçük ama önemli detaylardan ve parçalardan biri de banyodaki lavabodur. Sizin için en güzel lavabo örneklerini seçtik...

Haberin Devamı

çok zorlandığınız kısımlar işin sonlarına doğru kararlar aldığınız küçük detayların seçimleridir. Bu küçük detaylar her alana yeni hayat getiren malzemeler olup, banyo lavabosu ekleyeceğiniz dolap kapağı, havlu askılığı veya banyo perdesi banyonuzu bir arada tutan uyumlu parçalar olmalıdır.

Küçük ama önemli detaylardan ve parçalardan biri de banyodaki lavabodur. Kullanışlılığın ve estetiğin bir arada uyumlu şekilde olması gereken bu yapılar üzerinde haliyle çok düşünmek ve sağlıklı seçim yapmak gerekir.

Bu lavaboları gördünüz mü


Bu zamana kadar gördüğünüz lavaboların istisnalar dışında hiçbirinin bir diğeriyle aynı olmadığını da düşünerek önünüzde çokça seçenek bulunduğunu unutmamalısınız. Banyolarda özellikle lavabolarda klasik seçimler ve alışıla gelmiş banyo seçeneklerinden sıkıldıysanız sıra dışılıktan kurtulup banyolarda dekoratif ve modern bir görünüm sağlayan cam lavabo modellerini tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu lavaboları gördünüz mü


Banyolar bizim tüm yorgunluğumuzu attığımız, ferahladığımız bir terapi merkezi sanki. Makyaj yapılırken, kişisel bakım sırasında sıklıkla kullanılan banyo lavabolarımız hem güzel hem de kullanışlı olabilir.

Bu lavaboları gördünüz mü


Yeni ve modern tasarım banyo lavaboları gerçekten hem kullanım kolaylığı olarak hem de görüntü olarak çok güzel. Bazı tasarımlar keskin ve belirgin çizgilerle ön plana çıkıyor. Çoğu modern tasarımlarda yuvarlak hatları ve genişletilmiş hacmi görebiliyoruz.

Bu lavaboları gördünüz mü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!