Bir Garip Orhan Veli Müzikali 4. yılında da kapalı gişe sahneleniyor

Güncelleme Tarihi:

Bir Garip Orhan Veli Müzikali 4. yılında da kapalı gişe sahneleniyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2024 10:19

Usta oyuncu Reha Özcan’ın tek kişilik oyunu “Bir Garip Orhan Veli Müzikali” 4’üncü yılında da kapalı gişe sahnelenmeye devam ediyor. Her ay CSO Ada Ankara’da matine-suare olarak seyirciyle buluşan oyunun biletleri günler öncesinden tükeniyor.

Haberin Devamı

Mucize Doktor”un Adil Hoca’sı, “Seksenler”in Metin Hoca’sı, “Üç Kız Kardeş”in Sadık Baba’sı Reha Özcan, “Bir Garip Orhan Veli Müzikali” ile tam 4 yıldır tiyatroseverlerle buluşuyor. Zaman içinde çeşitli devinimler geçiren müzikal, özellikle son haliyle seyirciye adeta Orhan Veli sahnedeymiş gibi hissettiriyor.

 HER AY CSO ADA ANKARA’DA

 Reha Özcan’ın yüksek tempodaki performansı, dansları ve seyirciyle sohbetleriyle beğeni topladığı “Bir Garip Orhan Veli Müzikali”, her ay CSO (Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası) Ada Ankara’da matine-suare şeklinde sahneleniyor ve her oyunun biletleri günler öncesinden tükeniyor. Reha Özcan’la birlikte şiirler okuyup şarkılar söylerken keyifli vakit geçiren seyirci, oyundan danslar eşliğinde ayrılıyor.

Bir Garip Orhan Veli Müzikali 4. yılında da kapalı gişe sahneleniyor

USTALARI BULUŞTURAN OYUN
Orhan Veli’nin hayata dair tutkusunu, umudunu, aşklarını, İstanbul sevdasını şairin dizeleri ve usta yazar/şair Murathan Mungan’ın tiyatral düzenlemesiyle sahneye taşıyan “Bir Garip Orhan Veli Müzikali”nde sanatçıya Cem İdiz’in müzikleri ile müzisyen Fatih Veli Ölmez eşlik ediyor.

 

BAKMADAN GEÇME!