2017 New York Moda Haftası nasıl geçti?

Güncelleme Tarihi:

2017 New York Moda Haftası nasıl geçti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2016 16:09

Birbirinden iddialı ve yaratıcı tasarımlarla 2017 New York moda haftasından neler öne çıktı, hangi kıyafetler defilelere damga vurdu?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftalarda sona eren 2017 New York İlkbahar Yaz moda haftasında yine iddialı bir yazın bizi beklediğinin detayları ortaya çıktı. Modaseverler önümüzdeki yaz sezonunda hem cüretkar hem de sofistike bir stile sahip olacak. Ünlü tasarımcıların birbirinden yaratıcı ve iddialı parçaları ile sıradışı ve cool bir stil yakalamak önümüzdeki yaz mümkün. İşte New York moda haftasından stil ipuçları:

2017 New York Moda Haftası nasıl geçti

1. EKSTRA UZUN KOLLULAR

Defilelerde göze çarpan detaylar arasında ekstra uzun kollu elbise ve bluzler dikkat çekiyor. Abartılı detaylardan biri olarak görülse de önümüzdeki yaz sokaklarda farklı yorumlanan versiyonlarını görebileceğimiz parçalardan biri olabilir.

2. FIRFIRLAR

Haberin Devamı

Hakimiyetini geçen yaz belli eden detaylardan olan fırfırlar bu sene tüm elbise ve bluzleri ele geçireceğe benziyor. Feminen fırfır detaylarıyla bezeli elbiseler yaz aylarının romantik havasını stilimizle yansıtacağımızın garantisi. Verev detaylar veya asimetrik modellerde de fırfırlara sıkça rastlanıyor. Yaz aylarında beachlerde fırfırlı bikinileri ise sıkça göreceğiz.

3. ÖZGÜN GÖMLEKLER

New York moda haftası boyunca en dikkat çeken detaylardan biri de şüphesiz her defilede sıkça gördüğümüz gömlek elbiseler. Farklı detayları ve belden bağcıklı oluşlarıyla gömlekler adeta yeniden yorumlanıyor. Sıradışı ve  dikkat çekici tasarımlarıyla önümüzdeki yaz gömleklere daha fazla şans vereceğimiz bir gerçek.

2017 New York Moda Haftası nasıl geçti

4. OMUZLAR FORA

Omuzlar önümüzdeki yaz da açıkta kalacak. Tek omuzu açıkta olan bluz modellerinin yanında salaş ve seksi görünümlü bluzler de bu yaza rahat stilleriyle danga vuracağa benziyor. Fırfırlı ve omzu düşük bluz modelleri ise hedefi on ikiden vuruyor.

5. CANLI RENKLER

Defilelerde dikkat çeken özelliklerden biri de canlı renklerin adeta podyumları istila etmesi oldu. Sarı, yeşil, pembe ve turkuaz gibi renkler yazın minimal değil gayet enerjik ve çılgın geçeceğinin bir kanıtı. Metalik renkler ise hakimiyetini önümüzdeki yaz da koruyor.

6. DESENLER

Haberin Devamı

Çiçek desenlerinden geometrik desenlere kadar desenin birçok versiyonunu önümüzdeki yaz kıyafetlerde bulmak mümkün. Özellikle çiçekli ve geometrik desenlerin aynı kıyafetler üzerinde buluşması oldukça farklı, iddialı ve havalı bir görüntü oluşturuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!