2016'da öne çıkan oje trendleri

Güncelleme Tarihi:

2016da öne çıkan oje trendleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 14:29

Siz de sezonun trend ojelerini uygulayarak göz alıcı bir görünüme sahip olabilirsiniz. İşte 2016'nın tırnak modası...

Haberin Devamı

Yaz aylarında olduğumuz şu günlerde bakımlı tırnaklara sahip olmak oldukça önemli. Plajda sezonun trendlerine uygun ojelerle dikkatleri ellerinize çekebilirsiniz. Şıklık ve güzelliğin detaylarda saklı olduğunu düşünürsek bakımlı ve güzel tırnaklar oje sanatıyla birleşince ellerde ortaya hoş görüntüler çıkarıyor. Siz de sezonun trend oje renklerini tırnaklarınızda deneyerek plajlardan gece davetlerine kadar her yerde dikkat çekebilirsiniz.

2016da öne çıkan oje trendleri

İŞTE 2016 OJE TRENDLERİ:

  • Oje trendlerine ve renklerine değinmeden önce tırnak bakımı ve manikürün ojelerin güzel ve canlı görünmesindeki önemini belirtmek gerekir. Haftada 1 kere düzenli olarak yaptıracağınız manikürle birlikte tırnak etlerinizden kurtularak bakımlı ve sağlıklı tırnaklara kavuşabilir, şekilli tırnaklara sahip olabilirsiniz. El bakımı için ise her gün günde birkaç defa aloe vera içeren bir el kremi ile ellerinizi nemlendirerek çatlama ve kurumaların önüne geçebilirsiniz.

2016da öne çıkan oje trendleri

Haberin Devamı
  • Her yıl dünyaca ünlü renk otoritelerinin ve moda tasarımcılarının belirlediği trend renkler tırnaklarda da kendini gösteriyor. Son zamanlarda moda olan nail art kavramı ile birlikte tırnakları adeta bir sanat eserine dönüştürmek mümkün.
  • 2016 oje trendlerinde öne çıkan detaylar arasında doğallık ve minimalizm öne çıkıyor. Pek çok oje markası piyasaya sürdükleri nude tonlarla bizi adeta doğal olmaya çağırıyor. Bej renginin her tonunu bulabileceğiniz ojelerle tırnakların daha doğal ve pürüzsüz görünmesi amaçlanıyor.  

2016da öne çıkan oje trendleri

  • Mat oje trendi ise tüm hızıyla devam ediyor. Tırnaklarda doğal ve çabasız bir görünüm sunan mat ojeler gri, siyah ve metalik tonlarla tırnaklara farklı bir hava katıyor.
  • Minimalizmin bir diğer öncüsü olan asimetrik tırnaklar ise sezonun son trendlerinden biri. Bant yardımı ile rahatlıkla uygulanabilen bu trend, özellikle siyah ve beyaz gibi zıt tonlarla tırnaklarda oldukça havalı görüntüler oluşturuyor. Çarpıcı ama sade oje trendlerini sevenlerin gözdesi asimetrik tarzda uygulanan ojeler.

2016da öne çıkan oje trendleri

  • Defilelerden sokak modasına taşınan br diğer oje trendi ise ayna efekti yaratan tırnaklar. Yoğun kıvamlı bu ojeler yeterli miktarda tırnaklara uygulandığında ayna efekti vererek ortaya harika bir görüntü ortaya çıkarıyor. French manikür olarak sadece tırnak uçlarına da uygulanabilen bu trend dikkat çekmek isteyenlerin en sevdiği oje stillerinin başında geliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!