10 adımda okula dönüÅŸ trendini stilinize uyarlayın

Güncelleme Tarihi:

10 adımda okula dönüş trendini stilinize uyarlayın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 10:29

Yeni trend kolejli kızlar gibi giyinmek. Bomber ceketleri, rozetleri, sırt çantalarını tekrar hayatımıza sokan bu trende ayak uydurmak detaylarda gizli.

Haberin Devamı

Tasarımcıların okul hayatında giyilen parçaları yeniden yorumlamaları ve moda sahnesine yansıtmaları ile okula dönüş trendi ön plana çıkmaya başladı. Kareli ceket ve eteklerden kolej montlarına kadar pek çok parça ile siz de okula dönüş trendine katılmaya hazır olun.

1. Sırt çantası

Okul yıllarında sıkça kullanılan sırt çantaları son dönemlerin vazgeçilmez çanta modellerinin başında geliyor. Farklı kumaş ve renk seçenekleri ile ister sportif bir görünüm yakalayın isterseniz de cool bir sırt çantası ile kıyafetinizi tamamlayın.

2. Bomber ceket

Okula dönüş modasının en ilham alınası parçalarından biri bomber ceketler. Şık bir bomber ceket seçimi yaparak okul yıllarınızı yad edebilirsiniz.

3. Jean ceket

Okul formalarının üstüne giyilen jean ceketler bu sezonun favori parçaları arasında. Siz de bu akıma ayak uydurmak isterseniz kış aylarına uygun kürklü bir jean ceket ile işe başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

10 adımda okula dönüş trendini stilinize uyarlayın

4. Ekose etek

Ekose zamansız bir şıklık sergileyen yegane desenlerden biri. Ekose eteklere kış aylarında şans vererek kolej ruhunu yaşatabilirsiniz.

5. Oxford ayakkabı

Rahat ve konforlu oluşlarıyla moda sahnesinde sıkça yer almaya başlayan Oxford tipi ayakkabılarla pantolon ve eteklerinizi cool bir havaya sokabilirsiniz.

6. Pileli etek

Pileli eteklere bu sezon da vitrinlerde rastlıyoruz. Kısa pileli eteklerinizi uzun kumaş kabanlarla daha ciddi bir görünüme sokabilirsiniz. Spor bir görünüm için deri ceketlerle pileli eteklerinizi kombinleyin.

10 adımda okula dönüş trendini stilinize uyarlayın

7. Rozetler

Okul yıllarında ceket yakalarına ve sırt çantalarına takılan rozetler bu sene her yerde. Rozet akımına ayak uydurmak için rozetlerinizi karışık bir şekilde en favori ceketinizin yaka kısmına iliştirin.

8. Kalın tabanlı postal

Postallar birkaç sezondur sıkça tercih edilen ayakkabı modelleri arasında. Kalın tabanlı postallarınızla skinny jean veya mini eteklerinizi birlikte kombinleyebilir ve asi bir şıklık yakalayabilirsiniz.

9. Lacivert

Haberin Devamı

Okul yıllarını çağrıştıran renklerin başında gelen lacivert bu sezon stilinize yön verebilir. Lacivert kazaklar, lacivert gömlekler ve koyu renk jeanler lacivert rengi kullanabileceğiniz en güçlü parçalardan birkaçı.

Â

10 adımda okula dönüş trendini stilinize uyarlayın

10. Uzun çoraplar

Okul yıllarında en çok tercih edilen giyim parçalarından olan uzun çoraplar bu sezon da eteklerle uyum içerisinde. Uzun koyu renk çorapları favori kısa eteklerinizle kombinleyin ve okul yıllarınıza gönderme yapın.

BAKMADAN GEÇME!