Star’da yaz şöleni

Güncelleme Tarihi:

Star’da yaz şöleni
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2007 00:00

Star TV’nin yaz ekranı dopdolu... Kanalda yaz boyunca birbirinden kaliteli dizi, şov ve yarışmalar izleyicilerle buluşacak. İşte Star TV’nin yaz ekranına damgasını vuracak iddialı yapımlar...

BÜLENT ERSOY’LA YILDIZLARIN ALTINDA(12 TEMMUZ PERŞEMBE)

Türk Sanat Müziği’nin divası Bülent Ersoy yaz akşamlarında izleyicilere müzik ziyafeti sunacak. Selçuk Tekay ve orkestrasının da yer alacağı programda Ersoy, ünlülerle keyifli sohbetlere imza atacak.

BEŞ YEPYENİ DİZİ

BENDEN BABA OLMAZ (3 TEMMUZ SALI)

Senaryosunu Birol Güven ve Murat Aras’ın birlikte yazdıkları, Yüksel Aksu’nun yönettiği "Benden Baba Olmaz", ilk bölümüyle yarın ekranlara geliyor. Mine Tugay, Atılgan Gümüş ve Okan Tangücü gibi yetenekli oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çeken dizi, boşandıktan sonra deli dolu bir hayat yaşamaya başlayan Soner’in, yedi yıllık ayrılıktan sonra çocuğuna bakmak zorunda kalışıyla değişen hayatını konu alıyor.

AŞK KAPIYI ÇALINCA (9 TEMMUZ PAZARTESİ)

Star TV bir ünlü şarkıcıyı daha ekranlara taşıyor. Genç kızların sevgilisi Burak Kut, 9 Temmuz Pazartesi akşamından itibaren "Aşk Kapıyı Çalınca" adlı diziyle evlerinize konuk olacak. Nefretle başlayan büyük bir aşk hikáyesini konu alan dizide Burak Kut’un yanı sıra İpek Erdem, Aslı Yılmaz, Burak Davutoğlu ve Erdal Küçükkömürcü rol alacaklar. Yönetmen koltuğunda ise Ömer Gökhan Erkut oturacak.

YALAN DÜNYA (12 TEMMUZ PERŞEMBE)

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, yepyeni bir diziyle Star TV ekranlarında olacak. Serpil Kurtça’nın yöneteceği "Yalan Dünya" adlı dizide Saner ve Ömer adlı birbirinden habersiz ikiz kardeşleri canlandıracak olan Özen’e Eşref Kolçak, Serhat Nalbantoğlu, Elçin Sanal, İpek Tenolcay ve Sevil Uyar eşlik edecek.

ÇOK ÖZEL TİM

Star TV’de temmuz ayının sonlarına doğru "Çok Özel Tim" adlı dizi yayınlanmaya başlayacak. Aksiyon komedi türünde çekilen dizi, suçluların korkulu rüyası olan Ç.Ö.T. Devriyesi’nin maceralarını ekrana taşıyacak. Nursan Esenboğa’nın yönettiği dizide Ali Atıf Bir, Atilla Arcan, Didem Erol ve Şebnem Sürücü rol alacaklar.

ZELİHA (27 TEMMUZ CUMA)

Rüyalarında geleceği gören bir kadının maceralarını konu alan "Zeliha"da; Emel Çölgeçen, Sarp Leventoğlu, Hakan Büyüktopçu ve Güzin Usta başrol oynuyorlar. Filiz Kaynak’ın yönettiği dizide; üç çocuklu bir anne olan Zeliha, cinayet masasından aykırı bir polisle işbirliği yaparak olayları çözmeye çalışırken izleyicileri heyecan içinde bırakacak.

BİR DİLEK TUT (15 TEMMUZ PAZAR)

Şarkı yarışması "Bir Dilek Tut"un üçüncü sezonunu 15 Temmuz’dan itibaren Star TV ekranlara gelecek. Yeşim Salkım, Şenay Düdek ve Emrah’ın jüri üyeliklerini üstlendikleri yarışmayı Gül Gölge ve Cenk Eren birlikte sunacak. Yarışmacı koçları ise; Semiha Yankı, Meyra, Demet Sağıroğlu, Yeliz, Zeynep Bay, Emirkan, Gökhan Sezen ve Ferhat Güzel olacak.

PROJE MODA (9 TEMMUZ PAZARTESİ)

Top model Güzide Duran, 9 Temmuz’dan itibaren moda-tasarım yarışması "Proje Moda"yı sunacak. Formatı Heidi Klum’un sunduğu, Amerika’da reyting rekorları kıran "Project Runway"den alınan yarışmada 10 finalist, ilginç malzemelerle şov dünyasının önemli isimleri için özel kıyafetler hazırlarken, hem rakiplerine hem de zamana karşı yarışacaklar. Yarışmanın jüri koltuğunda ünlü modacı Cemil İpekçi, Elle Dergisi Genel Yayın Direktörü Işın Görmüş ve Fashion TV Uluslararası Tasarımcısı Barbarossa oturacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!