Spor yaparken güzel görünen kadın daha çok spor yapar

Güncelleme Tarihi:

Spor yaparken güzel görünen kadın daha çok spor yapar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2008 00:00

Aslında Tracy Anderson’ın hikayesi klasik: 18 yaşında dansçı olmak hayaliyle New York’a gitti ve bütün hayatı değişti. Kas gelişimi konusunda kendi yöntemlerini geliştirdi. Kilo verme ve sağlıklı kalma arasındaki dengeyi sağlamak için bir bilgisayar programı yarattı.

Bunun için 10 yıl çalıştı. İnsan vücudunun yapabileceği her türlü harekete vakıf. Ve her gün kas çalıştırıcı yeni hareketler geliştiriyor. Bununla kalmıyor spor aletleri için de hareketler yaratıyor. Böylelikle insanların spor aletleriyle monoton bir şekilde spor yapmalarını önlüyor. Yaklaşık 3000 farklı hareket içeren üç farklı dans - aerobik DVD’si var. Los Angeles’ta kendine ait bir stüdyosu bulunuyor. Yakında New York’ta da bir şube açacak.

GWYNETH DOĞUM SONRASI KİLOLARINI VERDİ

İki yıl öncesine kadar hayatında hiç ünlü biri yoktu. Sonra bir tesadüf eseri film yıldızı Gwyneth Paltrow ile çalışmaya başladı. Paltrow’a doğum sonrası kilolarını hızlı bir şekilde verdirdi ve onu forma soktu. Madonna onu Gwyneth’ten duydu. Stella McCartney ise Madonna’dan...

Stella ve Tracy ilk zamanlar sadece birlikte spor yaptılar. Çalışmaya geçen haziranda başladılar. Tracy, Adidas by Stella McCartney koleksiyonunun danışmanı oldu. Tam olarak ne yaptığını, Adidas’a nasıl baktığını şöyle anlatıyor:

"Adidas’ın Stella koleksiyonunu severek kullanıyordum. Akıllı ürünler yaptıklarını düşünüyordum. Stella kadınları spor yaparken güzelleştiriyor. Bu çok önemli bir şey. Çünkü biz kadınlar spor yaparken de iyi görünmek istiyoruz. Seksi ve iyi göründükçe de daha çok spor yaparız. Ben haftada en az dört gün spor yapıyorum. Benim için iyi ürün hareket özgürlüğünü sağlayan, performansı artıran, terletmeyen, sıradan olmayan, kadını cazibeli gösteren ürünlerdir. Spor yaparken nefes alabilen giysilere ve rahat, destek sağlayan, darbelere karşı koruyuculu ayakkabılara ihtiyacım oluyor. Stella bunu yapıyor. Tasarım ve teknolojiyi birleştiriyor. Ben Stella’ya gerçek bir sporcunun nelere ihtiyacı olduğunu anlatıyorum. O da teknolojiyi kullanıyor ve yapıyor."

Hindistancevizi suyunu elimden düşürmüyorum

Sabahları güne yeşil su içerek başlıyorum. Yeşil meyve, ıspanak, salatalık gibi yeşil olan her şeyin suyunu sıkıyorum. Gün içinde içebildiğim kadar çok su içiyorum. Öğlen ton balığı ya da ızgara tavuk yiyorum. Öğleden sonra ara öğün olarak dondurma... Akşam ıspanaklı ve soya peynirli pirinç makarnası yiyorum. Gün boyu hindistancevizi suyunu elimden düşürmüyorum. Çünkü metabolizmayı hızlandırıyor.

MADONNA ŞİŞMİYOR, DARALIYOR

İyi bir vücuda sahip olmak için vücudun tüm kaslarını çalıştırmak şart. Otuz dakika cardio yaptıktan sonra, kol, bacak, sırt, vücudunun her yerini çalıştırmalısın. Beslenirken un ve işlenmiş gıdaları azaltman gerek. Bu yaşam şeklin olmalı. Bunu kısa sürede yapmayı hayal bile etmemelisin. Madonna’ya gelince onunla çalışmak çok eğlenceli. Birbirimizi inanılmaz zorluyoruz. Günde iki saat çalışıyoruz. Fazla kaslı olduğunu düşünenler var. Ama ben onlara diyorum ki benim işim şişirmek değil daraltmak. Madonna da şişmiyor, daralıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!