Sonsuza dek seksi

Güncelleme Tarihi:

Sonsuza dek seksi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2007 00:00

Evli kadınlar, kendilerine bakmadıkları için mi eşleri tarafından aldatılıyorlar? Orta yaş sınırı yukarı mı çekildi, genç kalmanın formülü nedir? 56 yaşındaki Oya Özyılmazel ve 62 yaşındaki Nebahat Çehre bu soruların cevaplarını Elele’ye tek bir fotoğrafla vermeyi uygun gördü.

Haberin Devamı

Evli kadınlar, kendilerine bakmadıkları için mi eşleri tarafından aldatılıyorlar? Genç kalmanın formülü nedir? Oya Özyılmazel, Nebahat Çehre ve Nükhet Duru bu soruların cevaplarını Elele’ye tek bir fotoğrafla vermeyi uygun gördüler.

NEBAHAT ÇEHRE

Yaşımla ilgili korkularım yok

Seksi kadın sıfatından rahatsızlık duyduğunu söyleyen 62 yaşındaki Nebahat Çehre, kendisini "Çok doğal bir kadın" olarak tanımlamayı tercih ediyor:

 Beni seksi bulduklarında üzülüyorum ama buluyorlar, etraftan dişi bir kadın olduğumu söylüyorlar. Ben ise kendimi "Çok doğal bir kadın" diye tanımlarım. Kendim gibiyimdir. Kendimle hesaplaşacak hiçbir şey bırakmıyorum yani...

 Kadınlığımı ilk evlendiğim zaman keşfettim. Bir kadının en güzel yaşı ise 35-40 arasıdır bence.

 Yaşla güzelliğin şöyle bir bağlantısı var: Ben bu yaşa geldim, böyle giyinmemem gerekiyor diye kısıtlama yaparsanız olmaz. Giydiğinizi komik duruma düşmeden kendinize yakıştırabiliyorsanız, o önemli. Düşük bel kot da giyerim, kendime kısıtlama getirmem. "Ben niye bu yaştayım" korkusunu atmalı kadın. Bunu kabullendiğiniz zaman hayata güzel bakıyorsunuz ve o yaşı da güzel yaşıyorsunuz.

Haberin Devamı

 Erkeklerden çok kadınlardan iltifat alıyorum. Bir de yeni nesil beni çok mutlu ediyor. "İdolümüzsünüz" iltifatı, aldığım en güzel iltifatlardandır.

NÜKHET DURU

Sonsuza dek seksi
25’imdeyken almadığım iltifatları alıyorum

Zamana meydan okuyan isimlerden biri de Nükhet Duru... 49 yaşındaki sanatçı, kendinden çok daha küçük birçok hemcinsinden daha iyi göründüğünü söylüyor:

Genç kızken herkes güzel olabilir. Olgunlaştıktan sonra güzel olmak daha kıymetlidir.

n Güzelliğin kavram olarak farklı bir yere taşınmasından yanayım. Mesela, Türkan Şoray son 10 yıla kadar Türkiye’nin en güzel kadınıydı. 90-60-90 değildi ama... Ben ölçülerle belirlenmiş güzellik yerine bütünlenmiş güzellikten yanayım. Daha olgunlaştım, daha iyi kalpli oldum ve o yüzden 40’ımı geçtikten sonra 25’imde almadığım iltifatları almaya başladım.

 

Haberin Devamı

OYA ÖZYILMAZEL

/images/100/0x0/55ea1c6cf018fbb8f86be73a
 30 yaşında bile hissetmiyorum

56 yaşındaki Oya Özyılmazel "Yaşla güzelliğin bir ilgisi yok" derken, kendini yaşsız hissettiğini söylemeden de geçemiyor. Vücudunda en çok bacaklarını beğendiğini belirten Özyılmazel, karakter anlamında ise en çok "kolay affeden" bir yapıya sahip olmasının hoşuna gittiğini söylüyor. İşte Oya Özyılmazel’in formunu koruma sırları:

 Yaşla güzelliğin hiçbir ilgisi yok. Kendinizi, ruhunuzu hissettiğiniz yaş önemli. 56 yaşındayım ama 30 yaşında bile hissetmiyorum. Yaşsızım ben!

 Sağlıklı beslenmeye, uykumu almaya dikkat ediyorum. Hayatımın bazı dönemlerinde beni çok üzen, yıpratan şeyler yaşıyorum tabii ki... O dönemlerde uyku düzenim, her şeyim bozuluyor. Ben en çok sevgiyle besleniyorum. En başta kendimi çok seviyorum, kendimi çok değerli ve çok özel buluyorum. Cildim için OHT Peptide3 ürünlerini kullanıyorum. Rejim yapmıyorum.

Haberin Devamı

En çok bacaklarımı beğeniyorum. Karakterimde en beğendiğim tarafım çok kolay affediyor olmam. Gönlümde kin ve nefret gibi şeyleri barındırmıyorum. Özellikle son senelerde insanları olduğu gibi kabul etme yolunda çok adım attım ve bu beni çok rahatlattı. Çünkü benim de çok hatalarım var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!