Son sarışın

Güncelleme Tarihi:

Son sarışın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2004 01:30

Tuğçe Kazaz’dan ayrılan Kenan Doğulu, konser için gittiği Ankara’da sarışın bir güzelle görüntülendi. Başkentin gözde mekanlarından Laila’da eğlendiği sırada alınan görüntüler, Doğulu’yu rahatsız etti. Gazetecilerin mekandan çıkarılmasını isteyen şarkıcı, esrarengiz sarışınla bir araya gelmemeye özen gösterdi.

Tuğçe Kazaz’la ayrılığı yılan hikayesine dönen, ama bu ilişkiye son noktayı geçtiğimiz günlerde koyan Kenan Doğulu, Ankara’da stres attı. Armada Angel Showland’de vereceği konser için birkaç gün önce başkente giden Doğulu, ilk akşamında Ankaralı dostlarıyla sabaha karşı saat 03.00’te Laila’ya gitti. Doğulu, ertesi gün konser sonrası da yine aynı mekandaydı. Doğulu, içeride gazetecilerin bulunmadığından emin olana kadar yakın dostu DJ Uğur Kirik, Volkan Büyükhanlı ve müzisyen arkadaşlarıyla eğlendi. Saatler ilerlediğinde ise sarışın bir güzelle yakınlaşmaya başlayan Kenan Doğulu, bir süre sonra onunla samimi bir şekilde eğlenmeye başladı.

Hemen uzaklaştırıldı

Bu sırada fotoğraflarının çekildiğini fark eden menajerinin uyarısıyla kendine geldi ve sarışın güzeli yanından hemen uzaklaştırdı. Ayrılığının ardından ilk kez başka bir güzelle, üstelik son derece de samimi bir halde objektiflere yakalanan Doğulu, bu duruma sinirlenerek Laila görevlilerinden gazetecilerin hemen dışarı çıkarılmasını istedi. Tedbiri elden bırakmayan Doğulu meçhul genç kızla bir daha yan yana gelmedi ve sabaha karşı Laila’dan ayrıldı.

Samimi görüntüler

Kenan Doğulu, Ankara Laila’da çekici bir sarışınla gayet samimi pozisyonlarda görüntülendi. Sarışınla dans edip eğlenen Kenan Doğulu, fotoğraflarının çekildiğini fark edince, araya mesafe koydu ve görevlilerden gazetecilerin dışarı çıkarılmasını istedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!