Son kurban Emre Altuğ

Güncelleme Tarihi:

Son kurban Emre Altuğ
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2005 00:39

İstanbul’da artan hırsızlık olaylarının son mağduru Emre Altuğ oldu. Dizi çekimi için gittiği hastanenin otoparkında minibüsünün camını kıran hırsızlar, Altuğ’un milyarlarca liralık saat koleksiyonu da dahil birçok değerli eşyasını çaldı.

Hastane otoparkına da girdiler

İstanbul’daki hırsızlık ve kapkaç olayları hızla artıyor, son teknoloji güvenlik sistemleriyle kendilerini koruma altına almaya çalışan ünlüler bile birbiri ardına mağdur duruma düşüyor. Bu isimlerin sonuncusu da Emre Altuğ oldu. ‘Sensiz Olmuyor’ adlı dizinin çekimleri için geçtiğimiz günlerde Ataköy Dünya Göz Hastanesi’ne giden sanatçının, otoparkta bıraktığı Wolksvagen marka minibüsünün camını kıran hırsızlar, içeride ne var ne yoksa alıp götürdü.

Artık saat koleksiyonu yok

Çekimlerin sonunda otoparka indiğinde gördüğü manzara karşısında şaşkınlık yaşayan Emre Altuğ, uğradığı zararla yıkıldı. Hırsızların sadece minibüste bulunan televizyon ve DVD’yi almakla kalmayıp değeri 25 milyar lirayı bulan 22 parçalık saat koleksiyonunu da götürdüğünü anlayan sanatçı, vakit kaybetmeden karakola giderek olayı bildirdi. İfadesi alınan Altuğ, şimdi ümitle çalınan eşyalarının bulunup geri getirilmesini bekliyor.

Ünlü mağdurlar

YİNE YAPACAĞIM: 1998 yılında Ferhan Şensoy’un otomobilinin arka koltuğundan, içinde tiyatro hasılatının bulunduğu çantayı alan kişi çok geçmeden yakalandı. Hırsız, ‘Ferhan Bey şok olduğu için iş kolay oldu. Çıkınca yine yapacağım’ dedi.

Özür notu: İki yıl önce Hande Ataizi’nin evine giren hırsızlar, içeride kahve içip televizyon bile seyretmişti. Ataizi’nin ödüllerini aldıktan sonra da bir özür notu bırakmışlardı: ‘Kusura bakma Hande’ciğim!’

POLİS ÇAĞIRMADI: Tiyatrocu Nevra Serezli, geçtiğimiz kasım ayında Beyoğlu Asmalı Mescit Sokak’ta kapkaççıların kurbanı oldu. Çocuk yaştaki bir hırsızın çantasını çaldığı sanatçı, polis çağırmayıp evine döndü.

UYURKEN SOYULDU: Hırsız mağduru son ünlü Özcan Deniz’di. İki ay önce Deniz’in İstinye’deki evine giren hırsızlar, alt kattaki görevlileri sprey ile etkisiz hale getirdi. Özcan Deniz, bu sırada üst katta uyuyordu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!