Şöhretli evler

Güncelleme Tarihi:

Şöhretli evler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2012 00:00

Neredeyse her dakikaları takip edilen ünlüler, moda stilleri ve özel yaşamlarını paylaşmaya alıştılar; ancak konu evlerine geldiğinde bu kişisel sığınaklarını açmakta hala tereddüt ediyorlar.

Haberin Devamı

Oysa ki pek çoğu ilham verici dekorasyon tarzlarına sahipler

Şöhretli evler

1. Hilary Swank
Hollywood’da olmadığı zamanlarda New York’taki dairesinin sakin ve abartısız atmosferine sığınan Swank, natürel bir renk paletini ve Calvin Klein Home tasarımı mobilyaları tercih etmiş. Vintage ve art deco objeler eve karakterini veriyor.

Şöhretli evler

2. Reese Witherspoon
Oscar ödüllü başarılı aktrisin Ojai’deki çiftlik evinde rahatlatıcı, akıcı, rustik ama asimetrik bir düzenleme yapılmış. Eylül ayında çıkan bir habere göre bu ev halen 10 milyon dolara satışta!

Haberin Devamı

Şöhretli evler

3. Gerard Butler
New York Manhattan’daki loft’unun dekorasyonuna başladıklarında mimarına tek bir cümle söylemiş Butler: “Elegan, etkileyici ama aynı zamanda maskülen bir ev istiyorum.” Sonuçta ortaya çıkan, ilham verici tasarımları, ham malzemeleri ve eklektik seçimleriyle alkış toplayan oldukça kreatif bir düzenleme. Alkış!

Şöhretli evler

4. Sienna Miller
Miller’ın iki yıl boyunca yaşadığı Londra’daki evinin dağınık ve kimliksiz ana yaşam alanı genç yıldızın yaratıcı moda stiline hiç uymadığı için, evin içindeki Türk hamamını görün istedim. Umarım Miller yeni bir ev aldığında boho-chic tarzını buraya yansıtmayı başarır.

Şöhretli evler

5. Esra Oflaz Güvenkaya
Aydınlık bir lüks ve vintage etkisinin ışıltıları... Bunlar Esra Oflaz Güvenkaya ve Ziya Güvenkaya’nın rezidans evi için kullanılabilecek birkaç tanım. Mimar Eren Yorulmazer’in modernizmi zarafetle birleştiren yorumuyla ışık saçan ev, organik formlu mobilyalara yapılan Art Deco espriler, renk odaklı geometrik çizgiler ve çağdaş sanatın ve tasarımın ilgi çeken eserleriyle benzersiz bir havaya sahip.

Haberin Devamı

Şöhretli evler

6. Christian Louboutin
Modanın baş döndüren temposundan kaçmak istediğinde Mısır’daki evinin yolunu tutan ünlü ayakkabı tasarımcısı Louboutin, bu evi geleneksel Afrika stilinde dekore etmiş. El yapımı mobilyalar, antika parçalar ve yöresel tekstiller ile gerçekten kimlikli mekanlar yaratmış.

Şöhretli evler

7. Dilek Hanif
Dilek Hanif’in hem kişiliği, hem de markası hem de dekorasyon stili adına söyleyebileceğimiz en özel tanım, sükûnet. Tasarım çizgisinden de, tercih ettiği renk ve kumaşlardan da sıcak ve samimi bir ışık yansıyan Hanif’in vaktinin çoğunu geçirdiği atölyesi, eski ve yeni parçaların birleşimiyle gri tonlarında düzenlenmiş.

Haberin Devamı

Şöhretli evler

8. Ayşe Arman
“Bir sürü kadın, ayakkabı, çanta manyağıdır ama ben bütün paramı eve yatırırım” diyen gazeteci Ayşe Arman, Nişantaşı’ndaki kaçamak evini pratik, işlevsel ve gösterişsiz seçimlerle döşemiş. Her detaya ustalarıyla birlikte karar veren Arman, beyaz bir sadelik içine ruhunun oynak yanını temsil eden bir dolu objeyi yerleştirmiş. Kütüphanesi, evin en değerlisi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!