Skin, İstiklal Caddesi'ndeki saldırıyı böyle gördü!

Güncelleme Tarihi:

Skin, İstiklal Caddesindeki saldırıyı böyle gördü
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 16:48

Bugün İstanbul’un İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen hain terör saldırısı sırasında İngiliz rock grubu Skunk Anansie'nin solisti Skin'de oradaydı. Skin, sosyal medya üzerinden patlama sırasında yaşadıklarını hayranları ile paylaştı. İşte, Skin'in patlama sırasında yaşadıklarının detayları…

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu Skunk Anansie'nin solisti Skin (Deborah Anne Dyer), bugün İstanbul’un en işlek bölgelerinden biri olan İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen haince planlanmış terör saldırısını birebir yaşadı. Skin, yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından anlattı.

Skin, canlı bomba saldırısının ardından Twitter hesabından yaşadıklarını hayranları ile paylaştı.

Skin, İstiklal Caddesindeki saldırıyı böyle gördü

 

Skin, “Bina kağıt gibi sallandı. Kalbim, bu musibet olaya yakalanan masum insanlar ve ailelerinin yanında” ifadelerini kullandı ve “Otelimizin dışında büyük bir bomba patladı. Sarsıldım ama iyiyim. İnsanlar öldü. Korkunç sahneler var.” diye bir not paylaşarak yaşadıklarını hayranları ile paylaştı.

Haberin Devamı
 

Beautiful Istanbul taken before the horrendous bomb blast that just went off outside our hotel. Many people injured,...

Skin Skinny tarafından gönderildi 19 Mart 2016 Cumartesi

Facebook hesabından da paylaşım yapan Skin, patlama öncesi çekilmiş bir İstanbul resmi paylaşarak “Otelimizin dışındaki korkunç patlamadan önce çekilen güzel bir  İstanbul karesi.” diye not yazdı.

BAKMADAN GEÇME!