Sivilceli ünlüler

Güncelleme Tarihi:

Sivilceli ünlüler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2001 00:00


Haberin Devamı

Her güzelin bir kusuru vardır derler. Filmlerde ve fotoğraflarda ‘‘pırıl pırıl’’ ciltleriyle kameralara gülümseyen yıldızların da aslında yüzlerce kusuru var. Sinema yıldızlarını yakından tanıyan dermatolog Vail Reese, internette site kurarak Elizabeth Hurley, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, Britney Spears gibi ünlülerin cilt kusurlarını açıkladı. Dünyanın en ünlü yıldızları, makyaj ve ışık hileleriyle cilt kusurlarını saklamayı çok iyi beceriyorlar.

BRAD PITT

İnternetteki siteye göre, son olarak ‘‘Snatch’’ filmiyle izleyici karşısına çıkan Hollywood'un en yakışıklı aktörlerinden Brad Pitt de cilt sorunlarından mustarip. 37 yaşındaki ünlü aktörün ergenlik çağındaki bir genç gibi, akneli bir yüzü var. Sanatçının sorunlu cildinin kimi zaman katıldığı toplantı ve törenlerde de apaçık görüldüğü kaydediliyor.

BRITNEY SPEARS

Tüm dünyada milyonlacra hayranı bulunan pop müziğin genç yıldızı Britney Spears, sivilceli ünlülerin en ünlüsü. Ağır makyajına rağmen yüzündeki sivilceler, dikkatli bakınca fark ediliyor. Dermatalog Reese, ilaçların yardımıyla 19 yaşındaki genç sanatçının bu sıkıntısından kurtulabileceğini belirtti.

LEONARDO DİCAPRİO

Titanic filmiyle genç kızların düşlerini süsleyen prens haline gelen 26 yaşındaki Leonardo DiCaprio da cilt sorunu yaşayanlardan. Onun da sivilceleri var.

JOHNNY DEPP

Ünlü aktörün çenesinde ve ağzının çevresinde strese bağlı olarak zaman zaman pek çok sivilce çıkıyor.

CELİNE DİON

Pop müziğin dünya çapındaki divası, yüzündeki kırışıklıkları gizlemeyi bir türlü başaramıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!