Şirin alışverişte

Güncelleme Tarihi:

Şirin alışverişte
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

Minik genç kızlar için

Özel günler için çocuklara giysi bulmak her annenin problemi haline geliyor. Ancak artık çocukların da bir moda evi var: Party Way. İç mimar Gamze Güzen’in sahibi olduğu Party Way’de bütün giysilerin dizaynları çocuğun üzerine özel olarak yapılıyor.

Yaz koleksiyonunda şıklık

Blue jean sektöründe dünya markası David Jackson’ın, kadınlar için hazırladığı 250 parçalık yaz koleksiyonu mini etekler, trikolar, düşük bel pantolonlar, elbise, çanta ve çoraplardan oluşuyor. Erkek koleksiyonunda switshort, gabardin pantolonlar dikkat çekiyor.

Parafinli ve alçılı zayıflama

İstanbul’da Ataköy 7-8 kısımda Beyhan Göksu ile Nurten Merdal’ın ortaklaşa açtıkları Natural Slimming Zayıflama ve Diyet Merkezi, modern cihazlarla hanımların hizmetinde. Merkezin ayda 7 kilo zayıflatan parafin banyosu büyük ilgi görüyor. Ayrıca alçıyla da vücut toplanıyor.

Çocuk güzellik ürünleri

Barbie isminin kız çocukları için anlamı çok büyük. Çocukların gözdesi Barbie’nin artık saç aksesuarları, mücevher, kozmetik ürünleri ve güneş gözlükleri de var. Kozmetik ürünleri serisinde ruj, oje, göz farlarıyla eğlenceli simli ürünler ve kokular bulunuyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!