Şirin alışverişte

Güncelleme Tarihi:

Şirin alışverişte
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

Lezzetli pizza

Pizza Hut, yaz sezonuna yepyeni bir pizza ile ‘‘Merhaba‘‘ diyor. Pizza Hut’ın yeni çeşidi ‘‘Pizza Barbekü’’, özel barbekü sosu, pepperoni, kıyma, salam, sucuk ve peynirin özel bileşimiyle ağızlarda harika tatlar bırakıyor.

Sonbahar \ kış koleksiyonu

Louis Vitton, ilk sonbahar\kış koleksiyonunda incelik ve zarafet, sadelik ve modern görünüm ile bir arada sunuluyor. Her iki yandan aynı şekilde aşağı doğru inen uzun çizgiler, gizlice vücudu sarıyor.

Çocuk şıklığı

Jordache Kids, Dodo Tekstil güvencesiyle Türkiye’de. ’98 yaz sezonunda ilk defa Türk tüketicilerle tanışan Jordache Kids, çocuklar için hazırladığı birbirinden canlı, renkli, şık ve sportif kıyafetleriyle kısa sürede çocukların bir numaralı markası olmaya hazırlanıyor.

Yaza özel pasta

Ankara’nın yeni mekanlarından Kuki, birbirinden değişik pasta ve kurabiyelerinin yanı sıra fotoğraflı pastalarıyla da büyük ilgi gördü. Kuki; özel günlerinizi özel lezzetlerle tatlandırmaya devam ediyor. Sıcak yaz günleri için yaz meyveleriyle hazırlanan yaz pastası ‘‘Mangolu turta’’yı beğeninize sunuyor.

Malzemesi

250 gr krem peynir (labne), 250 gr yoğurt, 250 gr krem şanti, 1 adet hazır pandispanya, 750 gr toz şeker, 5 adet jelatin, 75 gr mango kompostosu 3 yumurta sarısı

Hazırlanışı

Labne peyniriyle yoğurt karıştırılır. Krem şanti mikserle çırpılır. Yumurta sarısı ve şeker de makineyle ayrıca çırpılır. Yaprak jelatinler soğuk suda ıslatıldıktan sonra hafif ısıda eritilerek karıştırılır. Uygun bir kalıbın altına pandispanya konulur, hazırlanan malzemenin tümü pandispanyanın üstüne düzgün bir biçimde yerleştirilir. Buzluğa kaldırılıp dondurulur. Donduktan sonra üzeri meyvelerle süslenir ve servise sunulur.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!