Şirin alışverişte

Güncelleme Tarihi:

Şirin alışverişte
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

Tek bir dokunuş

Kadınların makyajdan beklentilerini her sezon lanse ettiği yeni ürünlerle karşılayan Lancome, şimdi de alışılagelmiş eyeliner’lardan farklı bir eyeliner sunuyor. Artliner’ın benzerlerinden farkı ise küt ucu sayesinde uygulama kolaylığı ve zengin bir renk seçeneği sunması.

Finale doğru

Yemekseverlerin her hafta becerilerini sergiledikleri KatılSana YarışSana’da heyecan artıyor. Değerlendirmeyi lezzet ustası Ergun Köknar’ın yaptığı programın 5 Temmuz Pazar günü ekrana gelecek bölümünde dördüncü ara final gerçekleştirilecek.

Futbolseverlere indirim

Dünyanın en büyük üç pizza zincirinden biri olan Little Caesars Pizza Pizza, Dünya Kupası’nı evinizde sevdiklerinizle beraber keyifle izlemeniz için müthiş bir fırsat sunuyor. Bu kampanya çerçevesinde Dünya Kupası’nın sonuna kadar saat 21.00’den sonra verilecek tüm siparişlerde yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Yeni bir tarz

Alkolsüz Rive Gauche Fraicheur, güneş altında cildinize güvenli bir biçimde sürebileceğiniz canlılık verici bir koku. Limon çiçeği, daha fazla tazelik için biraz aldehit, yasemin ve güller, şakayık, hanımeli dolu muhteşem bir yaz bahçesi gibi...






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!