Şimdi menajerlik zamanı

Güncelleme Tarihi:

Şimdi menajerlik zamanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde 45'inci yaş gününü kutlayan ve 17 yıldır koreograflık yapan Uğurkan Erez menajerlik yapmaya başladı.

Sürekli çalıştığı mankenlerin, serbest çalışan top modellerin ve mankenliğe yeni başlayanların ısrarı üzerine menajerlik sistemine geçen Uğurkan Erez, kendisine bağlı 20 mankenle Türkiye'de ilk kez menajerlik uygulaması gerçekleştirecek. 15 bayan 5 erkek mankenden oluşan kadrosuyla fotoğraf çekimleri gerçekleştiren ve Avrupa'dan moda editörü getirterek her mankeni için setcard hazırlatan Erez, ‘‘Ben bir mankenlik ajansı kurmuyorum. Asla böyle bir niyetim yok. Türkiye'de saygı duyduğum ajanslar var. Bu ajansların bünyesinde çalışan mankenleri almak gibi bir niyetim de yok.Serbest olarak çalışan tecrübeli isimler ve genç yeteneklerle yeni bir uygulamaya geçtim. Çalışacağım manken arkadaşlarla bir kontrat imzalamayacağım. Menajerlik sistemiyle başarı elde edersek bu konudaki çalışmalarım devam edecek. Dünyada ünlü top modellerin hepsi menajerlik sistemiyle çalışıyor. Türkiye'de de bu sistemin yaygınlaşmasının zamanı geldi’’ dedi.

Menajerliğini üstlendiği mankenler arasında Çağla Şıkel, Buket Saygı, Ceylan Saner, Esin Moralıoğlu, Begüm Özbek, Didem Uzel, Pınar Altuğ, Ebru Ürün, Selda Ateşeli, Asuman Krause, Burcu Çağrı, Özgül Kavruk, Sinem Öztufan, Şenol İpek, Kemal Fidan ve Hasan Yalnızoğlu gibi isimler yer alıyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!