Sihir kuyruğu

Güncelleme Tarihi:

Sihir kuyruğu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2007 00:00

Peter Marvey'in gösterisini izlemeye gelen ünlüler, salona girebilmek için kuyruk oluşturdu.

Haberin Devamı

Dünyaca Ünlü Sihirbaz Peter Marvey, önceki akşam Türker İnanoğlu Maslak Show Center'da (TİM) gerçekleştirdiği Magic Mania isimli gösterisiyle İstanbulluları büyüledi. 7 tır dolusu malzeme ve 40 kişiden oluşan ekibiyle dünya turnesi kapsamında İstanbul´a gelen Marvey'in gösterisi büyük ilgi gördü. Dünyanın en iyi kesme İllüzyonist´i olarak bilinen Peter Marvey uçma gösterisiyle de herkesi etkilemeyi başardı. Ünlü sihirbaza Türkiye´den görevlendirilen ve özel seçilen 150 kişilik bir teknik kadro da eşlik etti. Ayrıca sihirbazın muhteşem gösterisine dansçılardan oluşan show grubunun gösterisi de renk kattı. 21 Ekim tarihine kadar beş gösteri yapacak ünlü sihirbazı izlemenin bedeli ise 84-165 YTL arasında değişiyor. Hülya Avşar ve kızı Zehra, Tan Sağtürk ve sevgilisi Bergüzar Korel, Emre Kınay ve eşi Emine Ün ile Reyhan Karaca

Sihir kuyruğu
gibi ünlüler de gösteriyi izleyenler arasındaydı. Dakikalar öncesinde gösteri salonuna gelen ünlü isimler, yoğun ilgi gösterilen gösteriyi izleyebilmek için kuyruğa girdi. Gösteri sonrasında ünlü isimler, gösteriden etkilendiklerini ve gösterinin muhteşem olduğunu dile getirdiler.
EN İYİ DOSTUM
Dünyaca ünlü sihirbaz Peter Marvey'den etkilendiğini söyleyerek dikkatleri üzerine çeken Reyhan Karaca da gösteriyi izledi. Gösteri öncesi, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karaca, Kudret Sabancı ile çıkan aşk dedikodularını yalanladı. Kudret Sabancı ile çok iyi arkadaş olduklarını belirten Karaca, "Kudret benim en iyi dostlarımdan biridir. Bu dostluğumuz her zaman böyle sürecek. Bu dostluğumuzun aşka dönüşmesi gibi bir olayın olması söz konusu olamaz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!