Sıcak kareler

Güncelleme Tarihi:

Sıcak kareler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2008 00:00

Tören ve ödül heyecanına kapılan ünlüler, objektiflere birbirinden ilginç pozları ve keyifli halleri ile işte böyle yansıdı.

Haberin Devamı

KELEBEK GECESİNDEN SICAK GÖRÜNTÜLER

 

En ateşli tebrik öpücüğü

En İyi Türk Pop Müzik Kadın Sanatçısı ödülünün sahibi olan Hande Yener'i ilk tebrik eden, sevgilisi Kadir Doğulu oldu. Doğulu, ünlü şarkıcıyı öpücüklere boğdu. Bu arada Yener, kısa süre önce pembeye boyattığı saçları içinse "Yeni albüm için değişiklik yaptım ve oldukça olumlu tepkiler aldım" dedi.

Dergi ellerinden düşmedi

Sıcak kareler
Kelebek gazetesi ekibinin hazırladığı 35. Altın Kelebek özel dergisi, büyük beğeni topladı. İpek Tanrıyar hemen her pozunda elindeki dergiyi ön plana çıkarırken, Tarık Akan ile Tekin Akmansoy da dergiyi dikkatle inceledi.

 

875 bin dolarlık takımla geldi

Geceye Erkan Özerman ile birlikta katılan Şenay Akay, göz kamaştıran takılarıyla dikkat çekti. Elbisesini Dubai'den özel olarak getirtilen 875 bin dolarlık elmas kolye-bileklik-küpe takımı ile tamamlayan ünlü manken, neden güvenlik tutmadığı sorusuna "Takıları almak için zaten kapıda bir ekip bekliyor. Gece sonunda alıp

/images/100/0x0/55ea685ff018fbb8f87deca1
geri götürecekler" diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Eşi de yanında

Ödül törenlerinde pek görülmeyen Müjde Ar, Altın Kelebek için kuralı bozdu ve geceye eşi Ercan Karakaş ile birlikte katıldı.

Ödüller çocuklara emanet

Sibel Can ve Perihan Savaş, geceye çocukları ile katıldı. Görkemli törenden birer ödülle ayrılan iki sanatçının yüzlerinden gülümseme eksik olmuyordu. Ve bu

Sıcak kareler
mutluluklarını Sibel Can kızı Melissa, Perihan Savaş da oğlu Yılmaz Zafer ile paylaştı.

Biri motosiklet diğeri limuzinde

Ekranların yeni nesil şovmeni Magic Necmi, tören alanına motosikletiyle geldi. Takım elbisesi ve motoru ile komik bir tezat oluşturan Necmi, yine de halinden memnundu. Sıra dışı seçim yapan bir diğer isimse Hülye Evrensel oldu. Evrensel, Hilton Convention'a beyaz bir limuzinle ve korumalar eşliğinde geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!