Sibel Tüzün yıldırım nikahı ile evlendi!

Güncelleme Tarihi:

Sibel Tüzün yıldırım nikahı ile evlendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 15:09

Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, sevgilisi Ender Balcı ile nikah masasına oturdu. Çiftin yıldırım nikahı, Beşiktaş Belediyesi’nde kıyıldı. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Güzel şarkıcı Sibel Tüzün, uzun süredir birlikte olduğu ses mühendisi sevgilisi Ender Balcı ile yıldırım nikahı kıydı. Tüzün ve Ender çiftinin yıldırım nikahı Beşiktaş Belediyesi'nde Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar tarafından kıyıldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ın makamında kıyılan Balcı ve Tüzün çiftinin nikah törenine sadece, Sibel Tüzün'ün çocukları, çiftin aileleri ve yakın dostları katıldı. Sade bir nikah ile evlenmeyi tercih eden Sibel Tüzün, şık, sade ve zarif gelinliği ile dikkat çekti.

Sibel Tüzün yıldırım nikahı ile evlendi

Nikahta, Belediye Başkanı Hazinedar'ın yaptığı espriler yeni evli çiftin ve konukların gülümsemelerine sebep oldu. Hazinedar, nikahları kıyılan yeni gelin Sibel Tüzün'e evlilik cüzdanını takdim ederken üç çocuk sözü aldı.

Haberin Devamı

Sibel Tüzün Kimdir

Sibel Tüzün kimdir?

Tam ismi ile Ayşe Sibel Tüzün, 29 Eylül 1971 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1978 yılında TRT İstanbul Radyosu Çocuk Korosu'nda müzik eğitimi almaya başladı. Ortas okul yıllarında ise radyonun Gençlik Korosu'nda çok sesli müziğe adım attı. Pop Müzik sanatçısı olan Sibel Tüzün, opera ve batı müziği eğitimi aldı, şarkılarını jazz,rock ve pop standartlarına göre seslendiriyor.

BAKMADAN GEÇME!