Sibel Köse

Güncelleme Tarihi:

Sibel Köse
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2013 17:40

Rixos Taksim
30.03.2013
21:30

Haberin Devamı

Rixos Taksim İstanbul Fanus Restoran’da Nardis Jazz Kulübü’nün katkılarıyla her Cumartesi: "Caz Gecesi" başlıyor.

Dünya mutfağının seçkin lezzetlerini misafirlerine sunan Fanus Restoran, Cumartesi geceleri caz severleri bir araya getirmeye hazırlanıyor. 30 Mart’ta Sibel Köse’nin performansı ile başlayacak caz geceleri Fanus Restoran’da hayat bulacak.

İstanbul’un en önemli jazz kulüplerinden Nardis Jazz Kulübü’nün katkılarıyla gerçekleştirilecek caz gecelerinin ilki 30 Mart Cumartesi akşamı yerel ve uluslararası caz festivallerinden ödül ile dönen ve Dee Dee Bridgewater, Raul Midon, Stacey Kent gibi caz müziğinin duayen isimleri ile aynı sahneyi paylaşan Sibel Köse’nin muhteşem performansı ile başlayacak.

Fanus Restoran Caz geceleri; Sibel Köse’nin performansının ardından 13 Nisan akşamı geçtiğimiz yıl yaz aylarında ‘İçimde Aşk Var’ söz ve müzikleri kendisine ait olan Türkçe caz albümü ile adından söz ettiren Şenay Lambaoğlu ve 27 Nisan akşamı ise Türkiye’nin önemli müzisyenleri ile birçok konser ve festivalde yer alan Çağıl Kaya ile devam edecek.

Haberin Devamı

30 Mart’tan itibaren Cumartesi akşamları birbirinden özel sanatçılar sergileyecekleri performanslarıyla Fanus Restoran’da caz rüzgarları estirecek.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!