"Sheen" ikizler

Güncelleme Tarihi:

Sheen ikizler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2009 00:00

Üç kere evlenen Charlie Sheen, artık beş çocuk babası. Ünlü aktörün Denise Richards ile olan evliliğinden ise iki kızı bulunuyor. Charlie ve Denise kötü boşanma anılarını geride bıraktılar.

Haberin Devamı

İŞTE CHARLIE SHEEN'İN İKİZLERİ

3 ile 24 yaş arası üç kız çocuğu olan Charlie Sheen babalığa çok da yabancı değil. Ünlü aktör, geçtiğimiz mart ayında ise ilk oğulları Max ve Bob’u kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. Eşi Brooke ile birlikte Hello’ya konuşan Sheen, doğumdan sonraki üç haftada en büyük desteği eski eşi, Sam ve Lola’nın annesi Denise Richards’tan aldığını açıkladı. 

Bir yıldan az bir süredir evli olan Charlie Sheen ile Brooke Mueller çifti, hayatlarındaki bu büyük değişime ayak uydurmaya çalışıyorlar. Brooke’un hamileliği çok kolay geçmedi. Preeklampsi, diyabet gibi birçok komplikasyonla uğraşmışlar. Şubat ayında ise erken doğum tehlikesiyle karşı karşıya gelmişler. İkizler, sezaryenle yedi hafta erken dünyaya geldi. O dönem basında Max’in kalp problemi olduğu için hastaneden çıkamadığı haberleri yayıldı. Ünlü çift de konuya açıklık getirerek Max’in hastaneden çıkacak kadar yeterli kiloya sahip olmadığını söyledi. Sheen, doğum sonrası bebeklerinin sağlık durumunu merak eden hayranlarına ikizlerinin sağlıklı olduğunu söyleyerek yüreklerine su serpti. “Two and a Half Men” dizisinin yıldızı Sheen, ikizlerin diğer bebeklere nazaran daha küçük doğmalarının çok normal olduğunu söyledi: “Erken doğumla dünyaya gelen bebeklerin zayıf olmaları çok normal, hele bir de ikizlerse...” Doğumdan üç hafta sonra Max de hastaneden çıkarak Los Angeles’ta ailesiyle yaşayacağı yeni hayatına katıldı. Charlie Sheen ve eşine en büyük destek ise Sheen’in ayrıldığı eşi, kızları Sam ve Lola’nın annesi Denise Richards’tan geldi. İki eski eş şimdi kötü boşanma anılarını geride bıraktılar. Öyle ki Denise kızlarını da yanına alarak ikizleri ziyarete geldi. 

Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
- Charlie Sheen: İkimiz de kendimizden geçmiş durumdayız. Kelimeler ne kadar mutlu olduğumuzu anlatmaya yetmez.

Anne-baba olarak ilk haftalarınız nasıl geçiyor? Özellikle şimdi Max de aranıza katılmışken…
- C. Sheen: İlk haftalar gerçekten de çok güzel geçti, çünkü bizim için çok kolaydı. Bob, Max eve geldiğinde biraz sinirlendi, çünkü bütün evin kendine ait olduğunu düşünüyordu. İlk kavgaları televizyon kumandası yüzünden çıktı. 

Brooke, ikiz beklediğini duyduğunda şaşırdınız mı?
- Brooke Sheen: İlk ultrasonda ikiz olduğunu söyledikleri anı unutamıyorum. Ve daha sonra Charlie’yi arayıp bu haberi verdiğim an da unutulmazdı. 

İkizler doğmadan önce ne gibi değişiklikler yaptınız?
- B. Sheen: Öncelikle afalladık. Daha sonra her şeyden iki tane almamız gerektiğini fark ettik. 

Doğumdan önce  cinsiyetlerini öğrenmek istediniz  mi?
- C. Sheen: Evet. Çünkü Brooke ikizlerin odasını ona göre dekore etmek istedi. 

Max ve Bob isimlerine nasıl karar verdiniz?
- C. Sheen: Bu dönemde anne ve babalar tekerleği yeniden icat etme çabası içerisine girerler. Biz Max ve Bob’larla birlikte büyüdük. Her iki isim de asla yanlış telaffuz edilmez ve unutulmaz. Her ikimiz de bu isimlerin oğullarımız için doğru olduğunu hissettik.

İKİZLERİ TELEVİZYONLA OYALIYOR 

İkizlerin karakterleri belli olmaya başladı mı peki?
- B. Sheen: Evet, Bob biraz daha dışa dönük, Max ise daha sakin ve vurdumduymaz.

Brooke, Max ve Bob’un aranıza katılması, hayata bakış açını değiştirdi mi?
- B. Sheen: Evet, kesinlikle. 

Los Angeles’ta yaşıyorsunuz. Sizce burada çocuk büyütmek zor mu kolay mı?
- C. Sheen: Burası çocuk büyüttüğüm tek çevre, o yüzden başka bir yerle karşılaştırma yapamayacağım. Tabii ki çevre çocuklarınızı büyütürken büyük rol oynuyor. Ama anne ve babanın verdiği sevgi, güven ve sabrın yerini hiçbir şey tutamaz.

İkizlerin, kardeşleriyle ilişkilerinin iyi olacağını umut ediyor musun?
- C. Sheen:  Şimdiden öyleler zaten. 

Son olarak ikizlerle nasıl baş ediyorsunuz?
- C. Sheen: Görüntü kalitesi iyi bir televizyon ve 5.1 ses özellikli müzik setiyle! Sürekli ilgilerini çekecek bir şeyler bulmak zorundayız yoksa ağlamaya başlıyorlar. İki bebeğin aynı anda ağladığını düşünün!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!