Sezon ortası kurbanları

Güncelleme Tarihi:

Sezon ortası kurbanları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2012 00:00

Yeni yayın döneminin ilk aylarını geride bırakıyoruz. Eski reyting canavarları dişlerini kaybediyor, iddialar suya düşüyor, yeni yıldızlar doğuyor.

Haberin Devamı

DİPTEKİLER

Şeflerin düellosu (Show TV) Geçen sezon olmuyordu, bu sezon Ayşe Kucuroğlu’nun asabiyeti (“Şaka mısın sen?” yorumu), Batuhan Piatti’nin azarları filan da kurtarmıyor. Sunucu Atılgan Poyrazoğlu’nun televizyona yakışmayan bir ses tonu var. Amatör şeflerin yemekleri hep sıradan, sponsordan tabak çanak seçme sekansı hep zorlama. Yayından kalkacağı iddiası doğrulanmasa da yakın zamanda gidişi sürpriz olmaz.
Bana Her Şey Yakışır (Kanal D) Yemekteyiz/Bugün Ne Giysem/Evim Şahane kombinasyonundan beklenti çok yüksek olamaz ama bu derece aklı karışık bir şov da öngörülmemiştir. Cengiz Abazoğlu bant kaydı olmasına rağmen tutuk ve hatalı anons yapmayı beceriyor. Farklı tarzlara sahip olma iddiasındaki kızlar sürekli birbirleriyle aynı şeyleri kısıtlı (1000 TL) bütçeyle satın alıyor. Program gündüz kuşağı jungle’ında kaybolup gidiyor.
Seda Sultan (TV8) ‘Sabah Sabah Seda Sayan’ın ihtişamlı günleri geride kaldı. Sabahların sultanı, Türk kadının bacısı, Seda Ablası Tv8’deki yeni programında kimyayı tutturamadı. Tanıtım afişlerindeki kadar botoks donuğu, gergin geçiyor program. Konuklar da tutunamayan popçu Doğuş ve Evde Zeytin Yok adlı yeni parçası olunca Seda Sayan’ın telefon numarası verirken göbek attığı günlerin üzerine bir hüzün çöküyor.
En Büyük Show (Show TV) Show TV’nin Acun Ilıcalı sonrası post-travmatik çırpınışı bir hokkabaz şeklinde karşımıza çıkmıştı. Bugün Ne Giysem jürisinin o gazino masasında ne işi vardı? Üst üste bir avuç sirk yıldızını neden izlemeliydik? Bu sorular hala yanıtsız. Bazı gösterilerin devam etmek zorunda olmadığı aşikar.

Haberin Devamı

KIYIDAN DÖNENLER

Veda (Kanal D) Senaryo ekibi yenilendi, günü değişti, İclal Aydın katıldı (bu bir artı mı eksi mi tartışılır). Veda şimdilik kan kaybını durdurdu. Ama Mehmet Aslantuğ’un hâlâ kostümlü Mehmet Aslantuğ’u canlandırdığı dizide oyunculuğun sıradanlığını örtmek için birkaç numaraya daha ihtiyaç var.
Karadayı (ATV) İyi müzik, iyi bir kötü adam (savcı) ve Kenan İmirzalıoğlu gözleri tıkanan hikâyeyi açmak için izleyiciye biraz sabır bağışladı. Hala tutarsızlıklar var ama yapıma harcanan emeğe saygı duyan izleyici Karadayı’nın reyting uçurumundan yuvarlanmasına izin vermedi.
Emir’in Yolu (Show TV) Emir sonunda Feriha’nın yükünü omzundan attı. Dizinin adı sadece ‘Emir’in Yolu’ oldu. Gizem Karaca geldi, yeni adıyla birinci bölüm yayınlandı. Sonuç fena değil. Çağatay Ulusoy Emir’le ne kadar yürüyecek göreceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!