Sezen’den köpekli konser

Güncelleme Tarihi:

Sezen’den köpekli konser
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2002 00:50

‘Şarkı Söylemek Lazım’ adlı son albümünü geçtiğimiz haftalarda DMC'den çıkaran Sezen Aksu, albümünün ilk konserini Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdi. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserde Aksu, eski ve yeni şarkılarını seslendirdi.

Sezen Aksu, ilk şarkısını söylerken köpeği Cano, sahneye fırladı. Cano'yu görünce hem şaşıran, hem de çok gülen Sezen Aksu, ‘‘Böyle acayip şeyler de hep benim başıma gelir’’ dedikten sonra Cano'yu dışarı çıkarmak istedi. Seyirciler ‘‘kalsın’’ diye bağırınca vazgeçti.

Konserin ikinci bölümünde bir ara seyirciler arasında dolaşarak şarkı söyleyen Sezen Aksu, orkestrada bas gitar çalan Levent Yüksel'i uzun uzun övdü ve ‘‘Bu kadar dürüst ve içten olmasa onu oyardım’’ diye sözlerini tamamladı. Orkestra şefi Ozan Doğulu'ya da ‘‘şeftali gibi çocuk’’ diye takıldı. Konseri ‘‘Şarkı Söylemek Lazım’’ şarkısıyla bitiren Aksu, hayranlarının yoğun ilgisi üzerine aynı şarkıyı bir kez daha seslendirdi.

Aksu'nun konserini pek çok ünlü isim izledi. İzleyeciler arasında Fatih Terim'in kızları Merve ve Buse Terim, Deniz Akkaya, Cengiz Abazoğlu, Ayşe Hatun Önal, Emel Sayın, Deniz Türkali, Atıf Yılmaz, Şehnaz Çehreli, Selin Denizli, Cem Özer ve sevgilisi Seren Göksel gibi isimler dikkat çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!