Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2008 00:00

Rahat ve teknolojik kıyafetler

Ramsey’in 2008-2009 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’ndaki ürünler klasikle teknolojiyi birleştiriyor. Gençlere yönelik ONYX serisi de bu sezon ilk kez sunuluyor. Koleksiyonda Sartoria, London, Sports ve Onyx olmak üzere dört farklı konsept var. Kullanım rahatlığı ön plana çıkan ürünler seyahatlerde de rahatlıkla kullanılabiliyor. Klasik yün takım elbise, tekno kumaştan bir mont veya deri bir kravatla bütünleniyor. Mat kumaşların parlak garnilerle, parlak kumaşlarınsa mat materyallerle tamamlandığı tasarımlar da ön plana çıkıyor. Düz ve hafif desenli kaşmir-ipek, yün-ipek karışımlı yaz-kış kullanılabilen balıkçı, V yaka ve polo yaka ince trikolar da markanın yenilikleri arasında.

Mobil defterle hayatı kolaylaştırın

3M’in mobil defterleri her yerde not almanızı ve istediğiniz her şeyin elinizin altında olmasını sağlıyor. İçerisinde post-it, sticky not, indeks işaret bandı, tükenmez kalemiyle birlikte satılıyor. A5 boyutlarında, pembe ve yeşil olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor. Ürün seyahatlerinizde ve çalışmalarınız sırasında hayatınızı kolaylaştırmayı hedefliyor.

Haritanız cep telefonunuzda

HTC P3470, cep telefonu geniş ekranı, uzun pil ömrü, TomTom yön bulma yazılımı ve uygun fiyatıyla, GPS tabanlı PDA telefon seyahat tutkunları için pek çok kolaylık sunuyor. Cihaz kullanımı kolay arayüzüyle menüler, web sayfaları, dokümanlar, mesajlar ve kişilere kolay erişim olanağı tanıyor. Sezgisel arayüz, net tarifler ve Kolay Çağrı Yönetimi gibi özellikler, TomTom yön bulma yazılımını uygun çözüm haline getiriyor. Bununla birlikte, İstanbul veya Ankara haritalarından biri ücretsiz olarak telefona yüklenebiliyor. Cihazın dokunmatik arayüzü ve 7 santim boyutundaki geniş ekranı, AGPS uyumlu yön bulma cihazının kolay kullanımını sağlıyor.

Seyahatlerdeşekle giren saçlar

Fonex’in geliştirdiği saç köpükleri seyahatlerinizde zor şekle giren ve çabuk bozulan saçlarınıza kısa sürede etki ediyor. Aynı zamanda saçlara güneş ışınlarından kaybettiği parlaklığı ve esnekliği geri kazandırıyor. İçeriğindeki kopolimerde kurutma işlemi sırasında bariyer görevi yaparak saçların ısıdan zarar görmesini engelliyor. Her saç tipi için kullanılabilen Ultra strong saç köpüğünün, wet&strong ve extra volume çeşitleri de var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!