Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2008 00:00

Hücreleri yeniliyor

Olay’ın yeni anti aging serisi Regenerist, cilt yüzeyindeki hücrelerin yenilenme hızını yüzde 200’e kadar artırıyor. İçeriğindeki özel Amino-peptid kompleksi; pentapeptid, vitamin B3, pro-Vitamin B5, vitamin E, allantoin ve yeşil çay özünün birleşiminden oluşuyor. Bu güçlü anti-aging içeriği, cildi hücre hücre yenileyerek zorlu işlemlere başvurmadan genç bir görünüm elde edilmesini sağlıyor ve nem bariyerini güçlendiriyor. Seri; gündüz kremi, gece kremi, göz serumu, UV losyon ve serumdan oluşuyor.

Çocuklara özel gözlükler

Topten Kids, çocuklar için hazırladığı renkli ve sağlıklı optik gözlükleriyle miniklerin moda dünyasını yaratıyor. Çocuklar için özel olarak üretilen modellerde, mavi, kırmızı, yeşil, sarı, pembe, mor ve turuncu tonları yoğun olarak kullanılmış. Hassas çocuk gözleri için sevimli hayvan motifleriyle tasarlanmış. Ortopedik burunluklar ve saplar kullanılan modeller, hem sağlıklı hem de ergonomik. Ünisex seçenekleri de var.

Deniz suyundan yıpranan saçlaraşekil verin

Organix Coconut Milk saç köpüğü, güneşten, havuz ve deniz suyundan etkilenip yıpranan saçlara şekil vermekte zorlananlara hitap ediyor. Ürün bileşimindeki hindistancevizi yağı ve yumurta beyazı proteinleriyle saçlara dolgunluk, nem ve direnç kazandırıyor. Alkolsüz formülü yapışkanlık hissi yaratmıyor. Saçları sertleştirmeden, kontrol altına alarak, isteğiniz şekli verip uzun süre muhafaza etmenizi sağlıyor. Eczanelerde satılıyor. Fiyatı 32 YTL.

Seyahatte kaliteli müzik keyfi

Philips Bubbles kulaklıklar yumuşak yapısı ve farklı renk alternatifleriyle yolda müzik dinleme keyfini arttırmayı hedefliyor. Neodimyum hoparlör sürücüleri, saf ve dengeli ses kalitesi sağlıyor. Her marka MP3 çalarla uyumlu kulaklıklar, kauçuk kapakları sayesinde rahatsız etmiyor. Dayanıklı Flexi-Grip özelliğiyle güçlü ve esnek bir bağlantı sağlıyor. Mini kablo tutucusu sayesinde kullanımı kolaylaştırıyor. Üzerlerindeki hava çıkış kanalları hava dolaşımı sağlayıp sesi mükemmelleştiriyor. Yeşil, pembe ve mavi renk seçenekleri mevcut. Fiyatı 29.90 YTL.

Bir dakikada tatil pedikürü

Yazın ayağınızdan çıkarmadığınız sandaletlerinizin içinde bakımlı ve sağlıklı ayaklara sahip olmayı istemez misiniz? Güneş, deniz ve kum gibi dış etkenlerden zarar gören ayaklarınıza artık tatildeyken bile bir dakikada kolayca pedikür yapabilmeniz mümkün. Sally Hansen Pedicure In A Minute, 60 saniye içinde peeling etkisiyle ayak ve tırnak etlerinizdeki ölü ve kuru deriden kurtulmasına yardımcı oluyor. Pürüzsüz ve sağlıklı ayaklara kavuşmanız için komple bakım sağlıyor. İçeriğindeki doğal şeker kristalleri ve Tea Tree Oil, antibakteriyel özelliğiyle mantar oluşumunu engellerken A, C ve E vitaminleri, provitamin B5 ve zeytinyağı derinizi yumuşatmaya ve maksimum nem sağlamaya yardımcı oluyor.

Mayoda indirim var

Mayo, bikini, mayokini, pareo ve plaj giysileri modelleri sunan Sunset Swimwear, yüzde 50 indirime girdi. Markanın bikini koleksiyonunda, lame ve doreler, özel kumaşlar, geometrik desenler, askılı, askısız, üçgen, kalın askılı, boyundan bağlamalı gibi farklı tasarımlar yer alıyor. Bel hizasından başlayarak taşlarla süslenmiş mayokiniler de göbek ve göğüs dekolte kenarlarını çevreleyen payetleriyle plaj ve sonrasında kullanılabiliyor.

Zarif görünmek isteyenlere

Max Factor’ın yeni krem allığı Miracle Touch Creamy Blush, yüze zarif bir görünüm verirken, canlılık da kazandırıyor. Ürün cilde temas ettiğinde katıdan sıvıya dönüşen hafif formülüyle cilde doğal ve yumuşak bir renk katıyor. Kolayca ve eşit uygulanıyor. Krem allığın dört farklı renk seçeneği var: Soft Copper, soft candy, soft murano, soft pink.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!