Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2008 00:00

Seyahatte en rahat dişfırçası

Kendinden macunlu diş fırçası kullan ve at (2 in 1), seyahatte, otelde, restoranda, ofiste, okulda büyük kolaylık sağlıyor. Çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz ürün hijyenik ambalajında ve 40 adetlik kutularda satılıyor. Tek kullanımlık fırçalar çocukların diş fırçalama alışkanlığı edinmelerini de hedefliyor.

Genç görünen ayaklar

Gehwol Med Lipidro Krem, kuru ve hassas cildin iyileşmesine yardımcı olan deniz çehrisi ve avokado yağı gibi birçok madde içeriyor. Lipidro Krem, günlük düzenli uygulamada yağ ve su eksikliklerini telafi ediyor, bacakların doğal dengesine kavuşmasını sağlayarak, koruyucu fonksiyonunu artırıyor, sağlıklı ve genç görünmesine yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra ayak kokusuna, mantar enfeksiyonuna ve iltihaplanmaya karşı da ayakları koruyor.

Şık olmayı sevenlere elmas

Versace saatlerinin elmaslarla süslü modeli Couter, 18 ayar som altın kasasının üzerinde yer alan 107 adet beyaz pırlanta, ayar butonunu süsleyen bir adet siyah elmasla göze çarpıyor. 18 ayar sarı altın kasa, safir kristal saat camı ve desenli beyaz deri kayışı şık olmayı sevenlere hitap ediyor. Sınırlı sayıda üretilen modeller Türkiye’de de satılıyor.

Sivrisineklerden korunun

Savor yaz ayları ve seyahat sezonuyla birlikte çoğalan sivrisinek ve karasineklere karşı yüzde 100 doğal bir sinek savar. Ürünü kol veya ayak bileğine takarak ya da bulunduğunuz yere yakın bir yere asarak kullanabilirsiniz. Kullandığınız süreye göre 2-4 hafta etkisini sürdürüyor. Orijinal kilitli poşeti içinde saklanırsa ömrü uzuyor. Sivrisinek ve karasinek için tasarlanmış ürünün hiçbir yan etkisi olmadığı söyleniyor. Çocuklar da rahatlıkla kullanıyor.

Güneşin zararlarından korunun

Yaz gelince teninizi de güneşten korumanın vakti geliyor. Küresel ısınmayla daha da yoğunlaşan ve zararlı hale gelen güneş ışınları çeşitli cilt sorunlarına sebep olabiliyor. Zararlı ışınlarla başa çıkmanın en etkili yolu da yüksek faktörlü güneş kremlerinden geçiyor. Awe Cemre güneş kremleri derinizi güneşin olumsuz etkilerinden korurken, sağlıklı bir bronzlaşma sağlıyor. Üzüm çekirdeğiyle anti aging özelliği taşıyan ürün yaşlanma etkilerini de geciktiriyor. Güneşin cildinizde yarattığı yıpranmış görüntü ve kırışıklıkların da oluşmasını engelliyor. 15 ve 30 faktörlü olmak üzere iki çeşidi var.

Bir kez sürün, yedi gün kokmayın

Ter kokusuna karşı ortalama yedi gün etkili ve sudan etkilenmeyen formüle sahip Fischem Deotak’ın klasik, fresh, plus ve soft olmak üzere dört çeşidi var. Klasik, normal bir cilde sahip herkes için uygun. Haftada bir uygulandığında ortalama altı ay süreyle kullanılabildiği gibi haftada birden fazla kullanım halinde cilde herhangi bir zarar vermiyor. Kolayca emildiği için kıyafetlere leke bırakmıyor. Hafif bir kokusu olduğundan istediğiniz parfümle kullanılıyor. Plus krem, Tea Tree Oil sayesinde ekstra koruma sağlıyor. Özel tasarlanan yuvarlak uygulama başlığıyla rahat kullanılıyor. Soft, cildi hassas olanlara hitap ediyor. Fresh, ferahlatıcı mentol özelliğine sahip. Bütün kremler hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanılabiliyor.

Rahatlık ve şıklık bir arada

Tita, yaz ayları için hazırladığı şort koleksiyonuyla rahatlığı ve şıklığı buluşturuyor. Canlı renkleri bir araya getiren koleksiyonda ister işte, ister tatilde-plajda günün her saati için şık bir şort bulmanız mümkün. Şortlarda beyaz, sarı, pembe, yeşil ve kırmızı renkler ön plana çıkarken, metal düğmeler ve çıtçılarla dolu sade modeller de göze çarpıyor. Hem gündüz hem de gece giyilebilecek kemerli şortlarsa şıklığıyla dikkat çekmek isteyenlere hitap ediyor. Kumaşlar ürün grubuna göre değişiyor. Örneğin günlük kullanım için pamuklu likralı kumaşlar tercih ediliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!