Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2008 00:00

Özgür ruhlara

Mavi Jeans, 1970’lerin bohem hayatının vazgeçilmez modası bol paça blue jeans’leri, yeniden yorumluyor. Rahat yaşamayı sevenlere hitap eden modeller farklı tasarımlarıyla da göze çarpıyor. Pantolonların Beth, Libby, Cora, Dawn, Dorris, Kemi ve Sally başta olmak üzere, düşük veya yüksek belli, kalçadan ya da dizden bollaşan açık veya koyu yıkamalı yedi farklı modeli var.

Yükünüzü yüzde 50 azaltın

JanSport’un ilkbahar/yaz 2008 koleksiyonundaki rengarenk modeller sahildeki geziler veya uzun seyahatler için tasarlandı. Fonksiyonel ve rahat kullanılıyor. Modeller canlı sıcak renkleri, kalp desenleri, siyah kamuflaj ve pembeyle süslenen renk hikayeleriyle göze çarpıyor. AirCure ve AirVital modelleri sırta alındığında, Airlift teknolojisi sayesinde ağırlığı yüzde 50 daha az hissetmenizi sağlıyor. Çantalar laptop sığacak şekilde yapılmış.

82 renk seçeneği

Golden Rose markası yeni oje serisi "Paris"i çıkardı. Ekstra parlak, dayanıklı, çabuk kuruyan ve kalıcı formüllü oje tırnaklarda güzel görünüm sağlıyor. Paris ojeler 82 renk seçeneğiyle de herkes hitap etmeyi amaçlıyor. Ürün, Golden Rose noktalarında 1.25 YTL’den satılıyor.

Seyahat severlereözel koleksiyon

Max&Co’nun renkli yaz koleksiyonu "Travel" özellikle seyahat severlere hitap ediyor. New York’lu sanat yönetmeni Aime Zarabi tarafından tasarlanan koleksiyonda fermuarlı ceket, pantolon, elbise, etek, pamuklu ve jarse tişörtler ve gömlekler yer alıyor. Modellerde renkli ve sıradışı sloganlar göze çarpıyor. Koleksiyonda seyahatte, plajda, sporda ihtiyacınız olan her şeyi içine alabilen rengarenk spor çantalar da bulunuyor. Koleksiyon kamuflaj emprime flip floplarla tamamlanıyor.

Saçlardazeytinyağının sağlığı

Garnier, yüzyıllardır kadınların güzelleşmek için kullandıkları zeytinyağını ileri teknolojiyle saç boyasına uyguluyor. Ürünler daha parlak, canlı renkler ve sağlıklı saçlar elde etmek için özel olarak tasarlanmış. Saç boyasında ve boya sonrası kreminde zeytinyağı özü kullanılmış. Color Naturals, saçlara ihtiyacı olan nemi sağlıyor. Kurumuş, cansız ya da sağlıksız saçlar, aydınlık renklere kavuşuyor. Color Naturals, 26 farklı renk seçeneği sunuyor.

Güneşten korunurken yaşlanmayı engelleyin

Sağlıklı bronzlaşmak için güneş koruma serisi Golden Caresse birçok cilt koruma seviyesi sunuyor. Cildi sadece güneş yanıklarına karşı değil, aynı zamanda yaşlanmaya karşı da koruyor. Ürünler, yüz, göz çevresi, vücut ve saçlar için tasarlanmış. Yüz, boyun, dekolte bölgeleri için ideal koruma sağlayan krem Fluid Emulsion’ın, 50, 30 ve 15 derecelik koruma faktör seçenekleri bulunuyor. Yüzün en hassas ve güneşe karşı en duyarlı bölgesi olan göz çevresi için Eye Contour Care, hem güneşe karşı etkili koruma sağlıyor hem de göz altı torbaları ve şişlikler gibi diğer yorgunluk belirtilerini etkisiz hale getiriyor. Seride bulunan koruyucu özellikle Sunspray ise aynı anda vücut ve saça uygulanabiliyor. Yağsız yapısı, kolay kullanımı sayesinde çocuklar ve açık hava sporcuları için de ideal.

Futbol sevenlere

T-box futbol heyecanı yaşayanlar için "Gooool" temalı tişörtler hazırladı. Yeniçerili, kuşatmalı, kupalı ve Osmanlı tokatlı tişörtler maçları izlerken sizi havaya sokmayı hedefliyor. Kırmızı ve beyaz renkli modeller 19.99 TL.

Aloe Vera ile cildi sıkılaştırıyor

Skincode Essentials serisinden "Protective Day Cream Spf 12" içeriğindeki ekmek mayasından elde edilen CM Glukan sayesinde cildi dış etkenlere karşı güçlendiriyor. Aloe Vera özünün yoğun nemlendirici etkisiyle nemlendirirken, güneşin zararlı ışınlarından da cildinizi koruyup sıkılaştırıyor ve enerji veriyor. Cildin hücre yenilenmesini sağlayarak, yeniden yapılanmasına katkıda bulunuyor. Kırışıklıkları ve çizgileri de görünür şekilde azaltıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!