Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2008 00:00

Tüylerden kurtulma zamanı

İstenmeyen tüylerle başı dertte olan pek çok kadın için Bioder çok kolay ve pratik bir çözüm sunuyor. Anadolu’daki bitkilerden üretilen ürünler, tüylerden kalıcı olarak kurtulmayı sağlıyor. Roll-on pratik kullanımı ve kalıcı sonuçlarıyla hayatınızı kolaylaştırıyor. Düzenli kullanımla koltuk altındaki tüyleri 8-10 ay içinde kalıcı olarak azaltıp inceltiyor. Aynı zamanda PH dengesini koruyarak cildin günlük bakımını yapan ürün antibakteriyel özelliğe sahip.

Erkeksi parfüm

Police markası, genç, şehirli ve hızla yarışan erkekler için maskülen bir parfüm üretti. Wings isimli parfüm gece gündüz kullanıma uygun. Dinamizmin yeni simgesi olarak sunulan koku, gümüşi siyah renkli şişesiyle de dikkat çekiyor. İçeriğinde elma çiçeği, sardunya, amber ağacı, beyaz misk notaları bulunuyor.

Ayaklarınız renklensin

Fuel spor ayakkabılarının ilkbahar - yaz koleksiyonu renkte sınır tanımıyor. Ayakkabılar desenleri, renkleri ve modelleriyle sokakta, işe giderken, gece dışarı çıkarken, haftasonu rahatlıkla kullanılabilir. Lastik taban ve ketenin yanısıra malzeme olarak deri, süet, denim ve kanvas da kullanılıyor.

Ödüllü selülit kremi

Natural Health & Beauty Awards 2008’de "Best Cellulite Zapper" ödülü kazanan Green People organik selülit kremi Türkiye’de. Etkisi üç aşamadan oluşan selülit losyonu, yoğunluklu olarak yeşil çay, zencefil ve defne meyvesinden oluşuyor. Hücrelerde aşırı yağ birikmesini önlüyor. Birikmiş mevcut yağlı hücreleri küçültme yeteneğine sahip. Ayrıca birikmiş olan yağın kırılarak dışarı atılmasını çabuklaştırıyor.

Baharın hafifliği üzerinize yansısın

Replay’in ilkbahar - yaz koleksiyonu rengarenk. Genel olarak 1970’lere dönüş göze çarpıyor. Çiçekli modellerin ve renklerin ağırlıkta olduğu koleksiyonda, robadan elbiseler ve bluzlar var. Jean pantolonlar bu sezon da daracık. Ama bol kesimli modeller de bulabilirsiniz.

Alışveriş yapanaspor hediye

İlkbahar-yaz sezonunu açan Dockers, yeni koleksiyonunda rahatlık ve şıklığın yanısıra spor yapma fırsatı da sunuyor. Dockers mağazalarından 250 YTL ve üzerinde alışveriş yapan ilk bin kişi, spor merkezi Sports International’dan bir ay tam üyelik kazanıyor. Kampanya 1-31 Mart tarihleri arasında geçerli.

Rahat ve eğlenceli

Birkenstock mağazalarındaki sandaletlerde bu sene Mickey, Minnie, Pluto gibi lisanslı Disney karakterlerininin yanı sıra Winnie the Pooh, Tigger ve çiçek motifleri de bulacaksınız. Bu sandaletlerin en büyük özelliği, oyuk tabanı ve ayak tabanını koruyan destekleri. İçe basan, düz taban olan ya da basma problemi yaşayan çocuklar için uygun. Topuk ve ayak kemiklerini desteklemesi sayesinde vücudun duruşunu doğru ayarlayarak rahat adım atmanızı ve yürürken yorulmamanızı sağlıyor. Çocuklar için 26-34, yetişkinler için 35-42 arası numaralar var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!