Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2007 00:00

Burkulmalara şok soğuk

3M Nexcare soğutucu sprey, özellikle spor sırasında meydana gelen burkulma ve incinmelerde oluşabilecek travmalara karşı soğuk şok etkisiyle cildi rahatlatıyor. Mentollü kokusuyla ferahlık hissi veren sprey, 20-25 santim mesafeden cilde sıkılıyor.

Saçlarınız enerji kazansın

BC Men hairtherapy’nin formülü erkekler için geliştirildi. Canlandırıcı şampuanı hızlı etki yaparak rahatlık hissi veriyor. Dökülmeye karşı şampuanı baş derisine enerji kazandırarak güçlendiriyor. Kepek kontrol şampuanı da saçı yeniden canlandırırken baş derisini kuru ve yağlı kepeklerden arındırıyor. Eğer baş derinizin parlamasından rahatsızlık duyuyorsanız parlaklık önleyici kremi tercih edebilirsiniz.

Saplarda Swarowski

Mustang koleksiyonunda kemik saplarla bütünleştirilmiş metal ve yekpare gözlükler ön plana çıkıyor. Modellerde siyah, kırmızı ve kahverengi renkler ağırlıklı olarak kullanılıyor. Tüm modellerde polarize cam kullanılmış. Saplarda Swarowski taşlar dikkat çekiyor.

Cildinizi korurken onarın

Murad Waterproof Sunblock SPF 30 güneş koruyucu, sizi güneşten korurken içeriğindeki patentli deri yenileyici teknolojisiyle cildinizdeki hasarı da onarıyor. Ayrıca antienflamatuvar ve nemlendiriciyle güneş ışınlarının kurutucu ve tahriş edici etkisini azaltıyor.

Tekerlekli ve su geçirmez modellerle seyahat

Bric’s, seyahate çıkmaya hazırlananlar için yeni valiz koleksiyonunda çeşitli alternatifler sunuyor. Koleksiyonda yer alan bagaj ve kabin içi valiz modellerinin hepsi, yolculuklarda rahat etmenizi düşünerek tasarlanmış. Tekerlekli modellerin su geçirmezlik özelliğiyle birleştiği, gerçek deri, polikarbon, ABS ve özel işlenmiş malzemeli valizler orijinal renk alternatiflerine de sahip.

Dekoltelere pratik çözüm

Eylure, çift taraflı yapıştırıcılı bantlarla kadınların en önemli sorunu olan dekolte problemine çözüm getiriyor. Artık kıyafetlerinizi açılma, buruşma gibi istenmeyen görünümler olmadan gönül rahatlığıyla giyebilirsiniz. Ürün eczanelerde satılıyor.

Canlı kadranlarla fonksiyonellik

Casio’nun yeni modelleri fonksiyonelliği ve modayı bir arada sunuyor. Sheen serisinde yer alan modellerin tarih ve gün detayları canlı renklerdeki kadranlarla gösteriliyor. Modellerin tek basmalı üç katmanlı çelik kordonu, saate fonksiyonellik kazandırıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!