Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2013 00:00

Haberin Devamı

Rengarenk seçenekler

Calvin Klein yaz koleksiyonu için erkeklere özel rengârenk mayo-şortlar tasarladı. Mavi, pembe, turuncu renklerinin hâkim olduğu mayo şortlarda yaprak, çiçek ve kare desenler yer alıyor. (www.mendos.com.tr)

Dayanıklı ve kullanışlı

Gant’in Milford koleksiyonu kronograf özelliğiyle öne çıkıyor. Çizilmeye dayanıklı mineral cam, siyah kadran, hız ölçmek için takometre gibi özellikleri bulunan kol saatleri kolay okunabilmesi için turuncu detaylara da sahip.
(www.aydinsaat.com)

Cildi yıpratmadan temizliyor

Loreal Hydrafresh Yüz Temizleme Jeli, sabun içermeyen formülüyle cildi yumuşak tutuyor. Makyajı tamamen temizleyen, cildi kirlerden uzak tutan jel aynı zamanda cildinizin nem seviyesini de koruyor. Fiyatı 14 TL. (www.yenicarsim.com)

Haberin Devamı

Tişört mevsimi geldi

Loft’un ilkbahar/yaz koleksiyonunda erkekler için bu mevsimde rahatlıkla giyebilecekleri tişörtler yer alıyor. Yarım, uzun kollu, desenli seçenekleri bulunuyor. (www.loft.com.tr)

Siyah noktalara son

Burt’s Bees’in yeni ürünü derin gözenek temizleyici peeling, içeriğindeki şeftali özü sayesinde cildi besliyor. Gözeneklerin kapanmasını önlerken hücre döngüsünü de hızlandırıyor ve daha sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.
(www.burtsbees.com)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!