Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2012 00:00

Haberin Devamı

Kot şıklığı
Lee Cooper’ın 2012 sonbahar - kış koleksiyonundaki jean pantolonlar canlı renkleriyle dikkat çekiyor. Kadınlar için yüksel bel ve İspanyol paça jean pantolonlar sizi bekliyor. (www.leecooper.com)

Rahatlık önemli
Dockers’ın sonbahar - kış koleksiyonunda erkekler için uygun fiyatlı pantolon, ekose gömlekler var. Farklı renk ve beden seçenekleri bulabilirsiniz. (eu.dockers.com)

Mentol özlü tıraş köpüğü ferahlatıyor
Gratis’in Bond erkek bakım serileri, seyahatlerinde tıraş rahatlığı yaşamak isteyen erkeklere hitap ediyor. Deodoran, tıraş kolonyası, mentol özlü tıraş köpüğü ve tıraş jeli ürünlerinin fresh, cool ve active seçenekleri var. (www.gratis.com.tr)

Cildinize kremsi dokunuş
Dalan’ın cilt bakım sabunu Derma Cream, özel formülü ile cildinizin kaybettiği nemi kazandırırken aynı zamanda doğal dengesini de korumaya yardımcı oluyor. Temizlerken, soğuk havaların cildinizde yaratabileceği olumsuz etkilere karşı da koruyor. (www.dalan.com.tr)

Haberin Devamı


Yağmurun tadını çıkarın
Calvin Klein’in kış koleksiyonunda birbirinden farklı desen ve renkte, şık, rahat yağmur çizmeleri bulabilirsiniz. Hem yağmurdan korunup hem de tadını çıkarmak isteyenlere hitap ediyor. Calvin Klein Mağazaları İstanbul’da İstinye Park, City’s Nişantaşı, Akmerkez’de Ankara, Kentpark AVM, Cepa AVM, İzmir’de Bornova Forum AVM, Muğla’da Yalıkavak Marina’da.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!