Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2012 00:00

Haberin Devamı

Rengarenk çantalar

Spor giyim markası Puma’nın yaz koleksiyonunda rengarenk çantalar bulabilirsiniz. Yeşil ve şeker pembesi sezonun gözde renkleri. Plajda kullanabileceğiniz şık modelleri bikinilerinizle de kombinleyebilirsiniz. (www.puma.com)

Yüzerken IPhone’undan ayrılmak istemeyenlere

Denizde, havuzda aklınız twitter ya da elektronik postalarınızda kalıyorsa, Facebook’u güncelleyememekten yakınıyorsanız, müzik dinleyemiyorsanız işte size çözüm: H2O Audio Amphibx su geçirmez kol bandı. 200 TL verip bu bandı, 90 TL verip su geçirmez kulaklığını alıyorsunuz ve yüzerken de dünyayla iletişiminizi kopartmıyorsunuz. MP3 çalar ve IPod da aynı ürünlerle kullanılabiliyor. (www.elmasepeti.com)

Rahat ve şık

DKNY Jeans’te yazın rahat etmenizi sağlayacak farklı baskılarda ve bedenlerde tişörtler bulabilirsiniz. Büyük marka logosu, geometrik desenler ve fırça darbeleri dikkat çekiyor. Ceket, kumaş pantolon ve şortlarla kombinlenebiliyor. (dknyjeans.com)

Haberin Devamı

Sağlıklı saçlar için

Adonia Hair Awake, saç köklerini uyaran ve gençleştiren, daha hızlı uzamasını sağlayan aktif bitkisel kök hücrelerini içeriyor. Daha kalın, sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlıyor. Saç derisine uygulanıp, masaj yapıldıktan sonra durulanmadan kullanılıyor. Üç ay boyunca sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanıldığında olumlu sonuç veriyor. Eczanelerden temin edebilirsiniz.

Taşınabilir koşu bandı

Voit White 800 koşu bandını işiniz bittiğinde kaldırıp yatağınızın altına ya da dolap yanına koyabiliyorsunuz. Seyahate giderken ise otomobilinizin bagajına koyup yanınızda götürebiliyorsunuz. Mp3, USB ve SD card girişi var. Kollarında hız artırma,azaltma ve çalıştırma tuşları bulunuyor. (www.interspor.com)

Yaz gecelerinde giyebilirsiniz

Lee Cooper’ın ilkbahar yaz kreasyonunda elbise ve etekler dikkat çekiyor. Sokakta, alışverişte, plajda ya da yaz gecelerinde giyebilirsiniz. Hem rahat hem şık. (www.leecooper-turkey.com)

Nostaljik seri

Adidas, 1972 yılı Münih Olimpiyatları ile Trefoil logosunun doğumunun 40’ıncı yıl dönümü nedeniyle “München’’ serisini yeniden üretti. Seride olimpiyat madalyasına ithafen metalik gri renkler ağırlık gösteriyor. Dönemin en hafif koşu ayakkabısı olarak üretilen SL 72 de, koleksiyonda bulunuyor.

Haberin Devamı

Yazın ayaklara bakım şart

Alessandro’nun Pedix koleksiyonundaki ayak bakımı ürünleri, proteinler, mineraller yönünden zengin. Cilt üzerinde koruyucu bir örtü vazifesi görerek, savunma mekanizmasını güçlendiriyor. Cildi nemlendiriyor, serbest radikallere karşı koruyor. Ayak derisi yenileyici, nemlendirici ayak kremi, ayak pudrası, sertleşmiş cilt temizleyicisi, zenginleştirilmiş onarıcı ayak maskesi seçenekleri var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!