Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2012 00:00

Haberin Devamı

Yalınayak yürür gibi rahat

Birkenstock terlik ve sandaletlerin yaz koleksiyonunda farklı renk ve desen seçenekleri bulabilirsiniz. Ürünler basınç noktalarını eşit olarak tüm tabana yayıyor, ayağın biyomekanik hareketlerini doğal olarak destekleyen tabanlıkları ile yalınayakla yürüme hissi veriyor. Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki mağazalarından temin edebilirsiniz.

Suya dayanıklı güneş kremi

Gratis, İngiltere’den ithal ettiği Sun Tropic güneş ürünleri ile güneşin zararlı ışınlarından korunarak yazın tadını çıkarmanızı sağlıyor. Aynı zamanda suya dayanıklı, cildinizi besliyor. Aloe Vera After Sun Jel, koruyucu güneş losyonu ve bronzlaştırıcı yağ seçenekleri var. (www.gratis.com.tr)

Not defteri  almadan olmaz

Çoğu gezgin ya da tatilci seyahati sırasında yanında bir defter bulundurup, not alır. NoteLook defter koleksiyonu “Comics” serisi ile seyahatlerinde not almak isteyenlere hitap ediyor. Kapağında karikatürist İzel Rozental‘in çizimleri var. A5, A6 ve A7 olmak üzere üç seçeneği bulunuyor. (www.scrikss.com.tr)

Haberin Devamı

Yaza özel gömlek

Abdullah Kiğılı mağazalarında yaza özel, Mısır pamuğunun kullanıldığı, terletmeyen ve hafif gömlekler bulabilirsiniz. Desenli ya da düz renkler seçenekler arasında. (www.abdullahkigili.com.tr)

Yaz gecelerinde giyebilirsiniz

Lee Cooper’ın ilkbahar yaz kreasyonunda elbise ve etekler dikkat çekiyor. Sokakta, alışverişte, plajda ya da yaz gecelerinde giyebilirsiniz. Hem rahat hem şık. (www.leecooper-turkey.com)

Her zevke ayrı model

Penti’nin plaj koleksiyonunda siyah renk, dantelli mayokiniler ve iddialı bikiniler bulabilirsiniz. Fırfırlı modeller romantik, dantelliler seksi, düz renkler ise sade görünmek isteyenlere hitap ediyor. (www.penti.com)

Rengarenk çantalar

Spor giyim markası Puma’nın yaz koleksiyonunda rengarenk çantalar da yer alıyor. Yeşil ve şeker pembesi renkler dikkat çekiyor. Plajda kullanabileceğiniz şık modelleri bikinilerinizle kombinleyebilirsiniz. (www.puma.com)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!