Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2012 00:00

Haberin Devamı

Anti alerjik deri kayışlı

Jack Pierre saatleri şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Kadranında kırmızı ve mavi rengin işlendiği saatler, spor tarzı seven erkeklere hatip ediyor. Anti alejik deri kayışı var. Kronometre özelliğine de sahip. (www.jackpierre.com)

Göz çevresi ihmale gelmez

Artistry, Crème LuXury göz çevresi kremi, cildi koruyor, enerji veriyor, ince çizgi ve kırışıklıkları rahatlatıyor. Torbacıkları azaltan krem, göz çevresini gözle görünür şekilde sıkılaştırıyor. En hassas ciltlerle bile uyumlu. (www.amway.com.tr)

Erkekler de plajda iddialı

Calvin Klein’ın, bu yaz erkek şort mayo koleksiyonunda mavi, turuncu, pembe, yeşil renkleri dikkat çekiyor. Özel desenli seçenekleri de var. İstanbul ve Ankara’daki mağazalarından temin edebilirsiniz. (www.mendos.com.tr)

Haberin Devamı

Plaj çantanız hazır mı

Desa’da şık, büyük boyutlu plaj çantaları bulabilirsiniz. Şeffaf, sarı, turuncu renkleri dikkat çekiyor. Şimdi yüzde 50 indirimli satılıyor. (www.desa.com.tr)

Ayaklarınız rahatlasın

Rahatlatıcı aloe yaprağı ve ferahlatıcı nane yağı içeren Bliss Foot Patrol naneli ayak kremi ayaklarınızı nemlendirirken formülü ile sertleşmiş ve pul pul olmuş deriyi ayaklarınızdan uzaklaştırıyor. Yumuşacık ayaklara kavuşmanıza yardımcı oluyor. Aynı zamanda masaj kremi olarak da kullanılabiliyor. Boyner mağazalarından bulabilirsiniz.

Denizin ve havuzun keyfini çıkarın

Deniz tuzları, klor ve temizlik koşullarına yeterince dikkat edilmediği takdirde havuzlarda oluşabilecek bakteriler göz sağlığı için tehlike oluşturuyor. Bu yüzden havuza veya denize girerken yüzücü gözlüğü kullanılması öneriliyor. Voit yüzücü gözlükleri göz sağlığınızı tehlikeye sokmadan hem içinizin rahat olmasını sağlıyor hem de canlı renkleriyle mayolarınıza uyum sağlıyor. (www.interspor.com)

Cıvıl cıvıl renkler

Atalar’ın ilkbahar yaz koleksiyonunda elbiseler, kısa ceketler, tulumlar, pantolon ve pilili uzun etekler, kısa dar paça pantolonlar bulabilirsiniz. Turuncu, narçiçeği, şeker pembesi, sarı ve zümrüt yeşili tonlar dikkat çekiyor. (www.atalargiyim.com.tr)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!