Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2012 00:00

Haberin Devamı

Boğaz koruyucusu ballı, limonlu pastil

Bileşiminde propolis, çiçek balı, c vitamini, zencefil ve limon yağı bulunan Keydrops boğaz pastili soğukta tahriş olan solunum yollarını rahatlatıyor. Vücudun nezleye, gribe karşı bağışıklığını yükseltiyor. (www.keymen.com.tr)

Karlı havalarda giyebilirsiniz

Adidas’ın kış koleksiyonunda hem kadınlar hem de erkekler için farklı model ve renk seçenekleri var.
Sıcak tutan kışlık montlar, kar eteği ve ayarlanabilir manşetleriyle karlı soğuk havalardan korunmak isteyenlere hitap ediyor. (www.adidas.com)

Kayak ekipmanınız hazır mı

Decathlon firması Ankara ve İstanbul’daki mağazalarında, internet sitesinde, renkli ve sıcak tutan polarları, özel kayak montlarını, bu kışın modasına uygun snowboard ve kayakları, kayak gözlüklerini, aradığınız tüm kış sporları ekipmanlarını uygun fiyatlara sunuyor. (www.decathlon.com.tr)

Rahat ve şık

Haberin Devamı

Camper’da, kış mevsimine uygun ayakkabı ve bot bulabilirsiniz. Hem rahat hem şık giyinmeyi tercih edenlere hitap ediyor.
Üstelik şimdi yüzde 40’a varan indirimler başladı. (www.camper.com)

100 metreye kadar su geçirmiyor

Quantum’un erkekler için şık saat seçenekleri var. Mineral camı, paslanmaz çelik kasası, 100 metreye kadar su geçirmez özelliğiyle dikkat çekiyor. (www.quantumwatches.com)

Cildinizin doğallığı bozulmasın

Artemis of Switzerland cilt bakım ürünü, paraben, paraffin yağları ve parfüm gibi allerjenleri içermiyor. Ciltle uyumlu ve tamamen doğal. Her tipteki ciltte kullanılabiliyor. Sadece Douglas Parfümerileri’nde satılıyor.

İstediğiniz renkle kullanın

Pentax’ın yeni modeli RS1500 dijital fotoğraf makinesinin ön yüzeyleri değişebiliyor, farklı renk seçenekleri var. Üründeki objektif halkaları da siyah veya turuncu olarak kullanılabiliyor. Farklı mod ve efektlere sahip ürün ince ve şık. (www.pentax.com)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!