Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2011 00:00

Haberin Devamı

Hiçbir anı kaçırmayın

Canon’un yeni video kamera modelleri Legria hf m41, Legria hf m46 ve Legria hf m406, eğlenceyi seven ve video becerilerini geliştirmek isteyenlere hitap ediyor. Tüm modellerde profesyonel kalitede full hd video çekim olanağı bulunuyor. Canlı, rüya, sade gibi efektlerle farklı atmosferler oluşturulabiliyor. (www.canon.com.tr)

Katlanabilen bisiklet

Decathlon’un yeni bisikleti Btwin bfold, şehir içinde kısa mesafelerde kullanmak için tasarlandı. 3 hızlı hareketle katlanabiliyor ve kolay taşınabiliyor. Klipsli pilli aydınlatma, zincir koruma, çamurluk, saklama çantası, ön sepet, portbagaj, kilit gibi özel aksesuarları da bulunuyor. (www.decathlon.com.tr)

Çocuklar tatilde enerji depolayacak

ZigSonic ayakkabılar zigzag biçimli taban tasarımı ile itiş gücünü artırıyor, bacak kaslarındaki aşınma ve yıpranmayı azaltıyor. Enerjinin geri kazanımını sağladığı için çocukların hareket ederken daha az yorulmasını sağlıyor. ZigSonic ayakkabıları tüm Reebok satış noktalarında bulabilirsiniz. (www.reebok.com)

Rahat ve şık

Haberin Devamı

Fabrika’nın ilkbahar-yaz koleksiyonunda erkekler için yazın rahatça giyilebilecek polo yaka tişörtler bulunuyor. Koleksiyona canlı renkler hakim. Üstelik şimdi yüzde 50’ye varan indirimler var. (www.fabrika-tr.com)

Çantanıza pijamalarınızı koydunuz mu

Magicform’un yaz sezonunda kadınlar için yeşil, fuşya ve pembe renklerde çiçekli, şık pijama tasarımları bulunuyor.
Gecenin sonunda kullanabileceğiniz uyku gözlükleri de seyahatlerinizde daha rahat uyumanız için. Boyner ve Debenams zincirlerinde, Nişantaşı ve Kanyon AVM’de bulunan konsept mağazalarında ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

Cildinizi koruyun

Organicum After Sun Lotion, deniz, havuz gibi açıkhavadaki aktiviteler veya solaryum sonrası yüzü ve vücudu nemlendirerek rahatlatıyor. Tam organik üzüm çekirdeği, zeytin ve susam özleri güneşin, kumun, tuz ve klorun yıprattığı, kızaran, kuruyan ve hassaslaşan cildin koruma tabakasını güçlendiriyor, onarıyor ve canlandırıyor. Hassas ve alerjen ciltlerde de güvenle kullanılıyor. Eczanelerde bulabilirsiniz.

Erkekler için kısa şort

Haberin Devamı

Dockers’ın yaz koleksiyonunda erkekler için kısa, rahat, şık şortlar bulunuyor. Tatilde, yat gezisinde, deniz, havuz kenarında dinlenirken veya golf oynarken kullanmak için tasarlandı. Farklı renk ve model alternatifleri bulunuyor. (www.dockersturkey.com)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!