Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2011 00:00

Haberin Devamı

Cildinizi ihmal etmeyin

Nuxe’ün komple vücut bakımı sağlayan Body serisi yüzde 90’a yakın doğal içeriğe sahip. Formülündeki portakal kabuğu, liçi çekirdeği sayesinde cildi arındırıyor. Nuxe Body Vücut Bakım Keyfi ve İnceltici Bakım Uzmanlığı serilerinden herhangi üç ürün alan herkes Nuxe Arındırıcı Vücut Peelingi’ne ücretsiz sahip oluyor. www.nuxe.com

Seyahate giderken laptopunuzu da götürün

Sushi laptop çantaları, seyahatlarına laptoplarını götürmek isteyenlere hitap ediyor. Ekstra kuvvetlendirilmiş yastık sisteminin yer aldığı çantalar, laptopları darbelere karşı koruyor. Sentetik deri malzeme kullanılarak hazırlanmış çantaların siyah, beyaz, kırmızı gibi canlı renklerde alternatifleri var. (Tel: 0 212 549 24 24)

Bakımınızdan geri kalmayın

Remington PG520 Titanium Bakım Kiti, epilasyon, saç bakımı ve traş sırasında rahatlıkla kullanılabiliyor. Uzun süreli şarj olma özelliği sayesinde 4 defa kablosuz olarak kullanım kolaylığı sağlıyor. Seyahatlerinde kişisel bakımından geri kalmak istemeyen erkeklere hitap ediyor.

Enerjiniz sizde kalsın

Haberin Devamı

İlkbahar-yaz Reebok-Emporio Armani koleksiyonunda kişiye özel tasarlanmış hissi veren fitness pantolonlar, taytlar, ceketler, t-shirtler, ayakkabılar bulunuyor. Reebok’ın hem teknik koşu hem de antrenman için sunduğu yüksek teknolojiye sahip ZigTech modeli topuk vuruşundaki darbeyi emip, zigzaglar boyunca ileterek enerjinin geri dönüşümünü sağlıyor. Ayrıca ekstra sağlam ve nefes alan bir tasarıma sahip. Ultra ince materyallerin kullanıldığı bu hafif model, farklı renk seçenekleri ve ince detaylarıyla maksimum konforu arayanlara özel. www.reebok.com

Kaliteli ve kullanışlı

Eastpak’ın, spora giderken ya da gündelik yaşamda kullanabileceğiniz sırt ve postacı çanta modellerinin şık ve sportif seçenekleri bulunuyor. Ayrıca çekçekli ve elde taşınabilen valiz modelleri seyahatlerde kolaylık sağlıyor.
Eastpak’ın, 2011 ilkbahar-yaz sezonu modelleri Beymen’lerde yerini aldı. www.beymen.com

Seyahat çantanıza diş macunu koydunuz mu?

Plus White, çift etkili leke çıkarma etkisiyle dişlerdeki sigara, kahve, çay ve gıda lekelerini yok ediyor. Ağız kokularını gideriyor ayrıca diş çürüklerini önlüyor. Tüm eczanelerde bulabileceğiniz Plus White’ın farklı diş yapısı ve ihtiyaçları için 8 çeşidi bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!