Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2009 00:00

Artık bronzlaşmak daha kolay

Tatile gidemeyip bronzlaşamayanlar için Sally Hansen Airbush Legs’in sprey bronzlaştırıcısını üretti. Bacakların kusursuz, pürüzsüz ve çekici görünmesini sağlayan ürünün 4 farklı renk seçeneği bulunuyor. Ayrıca; çil, leke, varis ve koyu renkli kıl köklerini kapatan sprey bacaklarda bronz bir görüntü elde edilmesini sağlıyor. Birkaç dakikada uygulanan kapatıcı ile uzun süreli etki sağlayabiliyorsunuz.

Performans ve şıklık arayanlar için

Reebok’ın yeni tekstil koleksiyonunda, zengin kumaş seçenekleri ile dikişsiz tekstil teknolojisi birleşiyor. Cirque du Soleil’in grafik tasarımlarından esinlenen koleksiyon, göz alıcı renklere ve modern çizgilere sahip performans ürünlerinden oluşuyor. Ayakkabı koleksiyonu özel performans ihtiyaçlarına cevap vermek üzere tasarlandı. İnce taban yapısı ve ayarlanabilir bantları önemli rol oynuyor. Ayakkabı modelleri, lüks materyaller ve grafikler ile zengin bir görünüm kazanıyor. Reebok mağazalarında bulabileceğiniz Cirque du Soleil ürünlerinin fiyatları 62 TL-168 TL arasında değişiyor.

Güneşin zararları etkilerinden korunun

Altermed Panthenol Forte, güneş, su ve hava şartlarından etkilenen hassas ciltler için benzersiz nemlendirme sağlıyor. İçerinde yüzde 6’lık D-Panthenol oranının yanı sıra, Allantoin, A, E ve F vitaminleri de bulunuyor. Ürünlerin arasına Altermed Panthenol Forte Cream, Body Milk, yetişkinler ve bebekler için özel sprey nemlendiriciler de yer alıyor. Güneş ışığına fazla maruz kalmış, kurumuş ve yıpranmış ciltlerde etkili nemlendirme sağlayan ürünler, iyileştirme sürecini de hızlandırıyor. Yara, yanık ve çatlak tedavisine de yardımcı olan ürünler tüm eczanelerde. Fiyatlar 8 ila 30 TL arasında değişiyor.

Kullanımı kolay Wigo Saç Düzleştiricisi

Wigo Saç Düzleştiricisi, rengarenk seçenekleri ile profesyoneller ve profesyonelliği evinde arayan bayanlar için en uygun seçim. Nano seramik yüzeyi sayesinde ısıyı mükemmel iletir, saçlardaki nem kaybını azaltarak daha sağlıklı şekillendirme sağlar. İstediğiniz zaman elektriklenmeyen, düz ve sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz. 230 dereceye kadar 10 farklı ısı ayar sistemine sahip Wigo saç düzleştiricisini ergonomik şekli ve kolay kullanımı sayesinde her yerde yanınızda taşıyabilirsiniz. Fiyatı: 103,55 TL

Tere karşı yeni ve uzun etkili deodorant

Sıcak yaz günlerinde ter kokusu her zamankinden daha çok hissedilir. Kullanılan parfüm veya koltukaltını sabunla yıkamak çözüm değil. Rexona’nın piyasaya yeni sürdüğü uzun etkili Antiperspirant Deodorant koltukaltındaki bakterileri azaltıyor ve ter kokusunu önlüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!