Sevgilimin olmaması ayıplanıyordu

Güncelleme Tarihi:

Sevgilimin olmaması ayıplanıyordu
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 10, 2008 00:00

Nükhet Duru, yardım kampanyasını, televizyonu, albümü, Dr. Muzaffer Kuşhan olayını ve aşkı konuştu.

NÃœKHET DURU FOTOÄžRAFLARI

Seninle dergisi, Nükhet Duru ile Fulya’da, Türk Kalp Vakfı’nın karşısında açtığı ve televizyon programıyla aynı adı taşıyan Duru Muhabbetler adlı mağazada buluştu. Ve ünlü sanatçıyla TOÇEV’e yardım kampanyasını, televizyonu, konserlerini, yeni çıkaracağı albümü, Dr. Muzaffer Kuşhan olayını ve aşkı konuştu.

Burası hem satış mağazası, hem de atölyeden oluşuyor. Duru Muhabbetler mağaza ve atölyesi fikri nasıl doğdu?

- Hiç böyle bir fikir yoktu. Seyircilerin programda  beni en doğal halimle tanımaları çok hoşlarına gidiyor. Benim de mutfağa girdiğimi, yemek yaptığımı yeni öğrendiler.  Her günün konseptine uygun kıyafetler giyiyorum. Böyle olunca, önce birkaç terziyi bağladım kendime. Ama baktım bu da olmuyor, çünkü sadece bana çalışmıyorlar. Üstelik elbiseler de birikiyor. Ne yapacağım bunları? En iyisi bunları hayırlı bir işe dönüştüreyim dedim. Önce atölyeyi kurduk, ardından bu mağazayı açmaya karar verdim. Hem bir kez giydiğim elbiseleri satışa çıkarıyorum burada, hem

Hürriyet
de içerde atölye var, siparişler alıyoruz.

Bu mağazanın bir başka ve en önemli hizmeti, yardımları galiba...

- Evet, bu mağazada kazanılan paranın kár payından, eğitime katkı sağlayan TOÇEV’e bağışta bulunuyoruz.

Tepkiler nasıl?

- Çok güzel tepkiler var. Halkımızdan bağışlar geliyor. "Bunları doÄŸru yerde kullanacağınıza inanıyoruz" diyorlar. Sanatçı arkadaÅŸlarımız da katkı saÄŸlıyor.Â

Nükhet Duru "Durup Dururken" adlı single’ını çıkardı. Şimdi sıra geldi albüme...

- Şöyle söyleyeyim, bir şarkı hariç, tüm repertuvar bitti.

Neden tek bir şarkı eksik, neyi bekliyorsunuz?

- Son dakikaya kadar bomba bir şarkı geleceğine inanıyorum. Belli de olmaz, bakarsınız ben yaparım o şarkıyı.

Ne zaman çıkacak yeni albüm?

- Aralık ayında inşallah. Zaten 2009’dan itibaren de konserlerime başlayacağım. Eski hayranlarım ile yeni nesli buluşturmak istiyorum. Anadolu’yu da dolaşacağım. Para kazanmak önemli değil. Turne şeklinde konserler bunlar...

Televizyon programı, mağaza, konserler, albüm... Zaman yetiyor mu?

Hürriyet- Planlı davranırsan yetiyor. Her günüm her saatim dolu.

Peki Nükhet Duru’nun kalbi de dolu mu? 10 bin tane gül hediye eden Turgay Dilek’le ilişkiniz ne durumda?

- Turgay bu konuya çok emek verdi, artık pes ettim. Çok romantik bir insan. Bundan sonra ne olur bilemem. Ama iyi ki de oldu, hayatıma girdi. Çünkü son zamanlarda artık sormaya başladılar "Niye sevgilin yok?" diye. Sevgilimin olmaması ayıp gibi karşılanmaya başlandı. Eskiden böyle bir şey olacağını söyleseler inanmaz, güler geçerdim. Çok şükür bunu da gördük!

Yunanlı doktordu en son aşkınız...

- Evet, üç-üç buçuk yıl geçti üzerinden. Nitelikli bir beraberlik olması gerekiyordu. "Bu hafta sonu bir flörtüm olsun bakalım" çağını geçtik tabii.

BENİ NE ZAMAN İKİ ODA BİR HOL GÖRDÜNÜZ

  Kadın her yerde kadın, her ülkede kadın. Onları en çok olumsuz etkileyen konulardan biri de fazla kilolar. Biliyorsunuz Dr. Muzaffer Kuşhan olayı özellikle kadınları derinden etkiledi. Nükhet Duru neler söylemek ister?

- Herkesle beraber Kuşhan’ı linç etmek istemem. Ama ben yıllardır dedim ki, bu tür şok diyetleri uygulamak sağlıklı değil, zararlı ve tehlikeli. Herkes rejimini yaşam biçimine göre uygulamalı. Ben bunu kendisine de söyledim. Artık aşırı iştahı kesen, düzenleyen bantlar var, bunlar sırta yapıştırılıyor.  Damak tadı iki üç lokmayla da alınabilir. Hangi gün beni iki oda bir hol gördünüz de, ardından inanılmaz diyetlere girdim? Hayatımda sadece bir kez oldu, o da hamileliğimde... Kadınlar sofraya doymak için değil, aç kalmaya engel olmak için oturmalı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!