Sette görünmez kaza

Güncelleme Tarihi:

Sette görünmez kaza
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2011 14:46

PASTEL Film tarafından Star TV’de yayınlanmak üzere çekimlerine başlanan "İzmir Çetesi" adlı dizinin ilk gününde talihsiz bir kaza meydana geldi.

Haberin Devamı

 İzmir Konak Meydanı önündeki tanıtım çekimlerinde kameraman asistanı Cenk Dönmez, yere düşüp kafasını çarptı. Bir süre ambulans bekleyen Dönmez, hastaneye kaldırılırken, sete iki saat ara verildi.

Yönetmenliğini Murat Şeker, senaristliğini Alican Yaraş’ın yaptığı dizi Şubat ayının son haftasında ekranlara gelecek. Başrollerini Kadir İnanır, Mustafa Üstündağ, Kenan Ece, Lila Gürmen, Selin Şekerci, Erkan Sever, Oya Unustası, Ebru Kaymakçı, Nusret Çetinel’in paylaştığı dizinin çekimleri İzmir’de yapılacak. Çekimlerin başlaması nedeniyle Konak’da kurulan sette basınla buluşan Kadir İnanır, ekran başındakilere keyifli anlar yaşatacaklarını söyledi. Kadir İnanır, "Bizim çete halkın içinden insanlar. Var olma savaşı içindeler. Başlarına gelen olumsuzluklardan kurtulmak için bir çete kuruyorlar ve sonra Robin Hood gibi büyük soygunlar yapıp halka dağıtıyorlar. Anahtarcı, esnaf bir karakteri canlandırıyorum. Tamamı İzmir’de geçiyor. İzmir üzerine kurulmuş özgün bir hikaye. Beğendim ve kabul ettim. Dizi sektöründe giderek hikayeler sıkışıyor. Bunu, İzmir Çetesi’yle değiştirmek istedik. Bu melodramla insanlar hem eğlensin, hem düşünsün, hem ağlasın istedik. Ruhu farklı bir yer tutacak. Dizi süreleri 90 dakikadan fazla. Sistem böyle. Çok yorucu. Bir haftada sinema filmi çekmek gibi. Bir ayda çektiğimiz filmi burada 90 dakikayı bir haftada çekiyoruz. İzleyenler keyifli bir yapım bulacak" dedi.

Haberin Devamı

Dizinin Konak Meydanı’ndaki çekimleri halk tarafından büyük ilgi gördü. Sanatçıları gören İzmirliler çekimleri izledi. Çekimler sırasında bir tahihsiz kaza da yaşandı. Çekim yapan kameraman asistanı Cenk Dönmez kamerasıyla geriye doğru giderken düştü ve kafasını beton zemine çarptı. Çağırılan ambulansla hastaneye götürülen Dönmez’in durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!