Sesimi bile verdim kötülük mü ettim

Güncelleme Tarihi:

Sesimi bile verdim kötülük mü ettim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2007 00:00

Pop müziğin ünlü sanatçısı İzel, geçtiğimiz yıl albüm yapmasına yardımcı olduğu Seray Sever'in Kelebek'te yayınlanan açıklamalarına isyan etti.

Haberin Devamı

İzel fotoğrafları için tıklayınız...

Seray Sever fotoğrafları için tıklayınız...

Sesimi bile verdim kötülük mü ettim
Manken ve sunucu Seray Sever, önceki gün Kelebek'te yayınlanan röportajında kullandığı sözlerle, kendisine yardımcı olan Türk Pop Müziği'nin ünlü sanatçısı İzel'i kızdırdı. Müzik dünyasına birlikte adım attığı Çelik'le beraber Seray Sever'in albüm çalışmalarına büyük ölçüde katkıda bulunan İzel, "Onunla çalıştığım için kendime kızıyorum" dedi. Sever'in, "Türkiye'nin en kötü sesi ilan edilmem de kötü niyet vardı. Ben iyi niyetimin kurbanı oldum. Oysa bugün piyasada olan yüzde yetmiş şarkıcıdan daha iyi sesim var" sözlerine tepki gösteren İzel, "Sesimi bile verdim, kötülük mü ettim" dedi.

Haberin Devamı

"Aylardır susuyorum ama artık yeter." diyerek sözlerine devam eden İzel, "Seray'ın her seferinde beni ve Çelik'i suçlaması çok ayıp. Bütün işimizi bırakıp,

/images/100/0x0/55eb3ccef018fbb8f8b4307f
ona bir emek vardık. Bu emeğe saygısızlık etmesi beni çok üzüyor. Ben ona emeğimi, zamanımı, sesimi verdim. Ona niye kötülük yapalım. Seray her açıklamasında bizi üç kağıtçı durumuna düşürüyor. Sanki parasını almışız, hiçbir şey yapmamışız, bir de onu rezil etmişiz... Oysa ona doğru yolu izah etmeye çalıştık, o bizi dinlemedi. Keşke evimde oturup, bu işlere hiç kalkışmasaydım. Çok pişmanım. Ama kendime kızıyorum. Asıl iyi niyetli davranan bendim" açıklamasını yaptı.

İzel ve Çelik, Seray Sever'in bir yıl önce gerçekleşen albüm tanıtım toplantısında basın mensuplanının karşısına birlikte çıkmışlardı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!