Sertab'ın çocuk özlemi

Güncelleme Tarihi:

Sertabın çocuk özlemi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

Elle Dergisi'ne verdiği röportajda 40 yaşından önce çocuk sahibi olmayı istediğini söyleyen Sertab Erener, baba adayından sadece çocuğu için bir baba motifi oluşturmasını isteyeceğini belirtiyor. ‘‘Madonna tarzı anneliği’’ düşündüğünü söyleyen Sertab, baba adayı olarak Demir Demirkan'ın adı geçince de ‘‘Neden olmasın?’’ diyor.

Türk Pop Müziği'nin yıldız sanatçısı Sertab Erener, ‘‘Bu Yaz’’ adlı albümüyle müzik dünyasında milyonları peşinden sürüklerken, özel yaşamındaki hedefleri de göz ardı etmiyor. Genç sanatçı, ELLE dergisinin piyasaya çıkacak Ağustos sayısında yayınlanan röportajında, özellikle de çocuk sahibi olma konusunda ilginç kararlarını açıkladı. İleride sahip olacağı çocuğuna baba motifi olabilecek birini aradığını ve bu kişiden başka hiçbir şey istemeyeceğini söyleyen Erener, ‘‘Madonna tarzı’’ çocuk yapma kararı aldığını belirtiyor.

‘‘Artık çocuk doğurmak istiyorum, içimden bir ses sürekli bunu söylüyor’’ diyen Sertab Erener, psikolojik olarak da buna kendini hazır hissediyor. ‘‘Çocuğun sosyal gelişimi için bir baba motifi gerekli ve bu evlenmeden de olabilir. Bütün sorumlulukları, maddi manevi üstlenip karşındakinden bir şey talep etmeden sadece çocuğuna baba motifi olabilecek bir bağ kurarak çocuk sahibi olmaya karar verdim. Ama herkesin bildiği bir aile kavramı, hayat birlikteliği dışında, biraz Madonna'nın tarzında.’’ diyecek kadar açık yürekli konuşan genç sanatçı, sözlerini şöyle sürdürüyor, ‘‘Sadece ‘baba motifi' arasam da ‘aşk' olmadan çocuk sahibi olmaya niyetim yok. Kesinlikle bir aşk birlikteliğinden olmalı. Yani sperm bankasına gitmem...’’ Çocuk için ‘‘aşk’’ birlikteliği isteyen Sertab Erener, baba adayının Demir Demirkan olabileceğini de sözlerine ekliyor. Erener, Demirkan'ın baba adaylığı konusunda da, ‘‘Daha onunla ilk tanıştığımda çocuk düşüncesi kafamda oluşmuştu. 4-5 yıl giden bir ilişki kurduğunda karşındaki insandan birşeyler talep etmemek de zorlaşıyor. Bilmediğin biriyle arkasında bir izi olmamış biriyle birlikte olsan taleplerin de daha az olabilir. Ama biz bir şeyler yaşadık ve ayrılsak da birlikteyiz. Onsuz bir hayat düşünemiyorum. Yine de bu ona bağlı. Birlikte karar vereceğiz’’ diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!